pecet Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Witam, z okazji takiej że przestał mi działać mental ray, pokazuje co udało mi się narazie zrobić, w założeniach miało to wyglądać jak zdjęcie(cała kompozycja), narazie nie wygląda, no ale licze na jakieś wskazówki. Model jest zrobiony bez mesh smootha
pecet Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 jeszcze siatka z tyłu bo się wcześniej nie zmieściło:
piksar Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 nareszcie ciekawy, nietuzinkowy, niestandardowy model, bardzo mi sie podoba tło do wymiany ale koncept b. dobry
rudylew Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Jestem pod wrażeniem jak Bez MeshSmooth.. :) !! Na samochodach się nie znam ale miejscami wydaje mi się że jest nierówno :) Może jak byś dał jakiś ruch tego samochodu ..motion :) wyglądałoby na realniejsze? pozdrawiam
dariusz Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Oo, hkropinski postów nie czyta;] przecie on nie uzywał MS'a
miwt Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 fajny modelik ciekawe autko...ale tlo calkiem do wymiany;)
pecet Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 dzięki, za komentarze. Wszędzie nie jest równo napewno, ale jak już się ułoży siatkę to potem trudno jest coś poprawić, więc modelowanie raczej jest tu ukończone, tylko chcę zrobić z tego scenę, która wyglądałaby jak stare zdjęcie z jakiegoś wyścigu
Rekomendowane odpowiedzi