Napisano 27 Maj 200618 l Moja pierwsza wieksza praca w Rhino :) Zmusilo mnie zadanie na zadobycie certyfikatu na uczelni :) Wyglada jak wyglada, jeszcze troche pracy jest, ale jak na pierwszy mocno zlozony model to chyba nie jest zle :)
Napisano 27 Maj 200618 l Fajnie,ale po co sie bawisz w render od razu?:DDalbys clay'a zeby sczegoly obczaic.no i czy te rurki wchodzace w kadlub do zawieszenie kół?bo jesli tak to chyba powinno to byc zamontowane jakos a nie przyklejone do kadłubka:) dużo pracy przed toą:D Pozdraiwam i zycze owcnego dlubania w nosorożcu....
Napisano 27 Maj 200618 l No nie jest zle. model troche kanciasty. i mam nadzieje ze te materialy zmienisz pozniej??
Napisano 27 Maj 200618 l Autor wiem ze duzo pracy zostalo :P mam tydzien czasu, wiec mocowania jakies na pewno beda zrobione :) czerwony kolor karoserii zostanie, opony tez, reszta bedzie inna
Napisano 27 Maj 200618 l hmmm projekt z INDY 500 :D przypadkiem nie masz zajec z amerykanami ?? bo ja u siebie na uczelni mialem rok temu cos podobnego :] i tez projekt INDY hehe :] ciekawe co w tym roku wymyslA :] POZDRAWIAM !! i owocnej pracy zycze:]
Napisano 27 Maj 200618 l Autor sysol --> hehe dokladnie :P z amerykanami :) z Purdue University :) hkropinski --> materialy sa standartowe z flaminga z rhino :) wiem ze lipne, postaram sie o lepsze na koncowe rendery :) dzieki
Napisano 27 Maj 200618 l hehe no to dokladnie letnia szkola grafiki komputerowej :] strzelam ze uczelnia gdzies w POZNANIU ??:> czy mi sie tylko wydaje ??:> ja to mialem rok temu ten sam projekt robiłem pace car z wyścigów ( taką bielutką corvee ). Fajna sprawa ja mam teraz zajęcia przez 3,5 tygodnia z wykładowcami z PURDUE bo nasza uczelnia ( WSIiZ w Rzeszowie) podpisała z nimi współpracę i mogę zdobyć amerykańskiego licencjata bez wyjazdu do USA hehe :] i własnie 1 cykl szkoleń mamy teraz:] narazie PHOTOSHOP i ogólnie 2 d ale już za tydzień zaczynamy 3d:] .... POZDRAWIAM !! i miłej pracy nad projektem .......
Napisano 27 Maj 200618 l Autor nie nazywa sie to " letnia szkola grafiki komputerowej" ale o to samo biega :P hehe hehe, nasza szkola WSKiZ w Poznaniu tez ma z nimi jakies uklady i przyjezdzaja do nas dosyc czesto :P dzieki, Tobie rowniez milej pracy przy PSie i 2D :)
Napisano 27 Maj 200618 l to moze nazwe zmienili hehe :] z tego co wiem bede mial z tymi samymi ludzmi 3d u siebie za tydzien co TY masz teraz :]..... a co do modelu to PODZIWIAM !! bo mi rhino nie podpasowalo :] a obiekt, ktory musielismy zrobic ( bo projekt tak zkladal, aby jeden model byl w rhino) to byla tablica z wynikami na torze:] jak jutro odkopie gdzies strone z naszym projektem to podrzuce CI .... pozdrawiam....:]
Napisano 28 Maj 200618 l hehe no niezly pomysl :D :] fajnie CI to idzie mnie jakoś rhino do siebie nie przekonał :] może nie dałem mu szansy ..... POZDRAWIAM Tak jak obiecałem link do naszego projektu..... http://3drs.progrom.cal.pl/project.php
Napisano 28 Maj 200618 l Autor sysol --> to nie jest tylko rhino chyba? my mamy tylko i wylacznie rhino, jeszcze przez tydzien :) http://www.mobii.neostrada.pl/indy/ -- rendery :) coby nie zasmiecac za bardzo :)
Napisano 28 Maj 200618 l no to moje to prawie wcale nie jest RHINO :] mielismy narzucone tylko, że 1 model ma być w rhino reszta to max:] i to robione na szybko dlatego nie wyglada za dobrze:].... mam nadzieje, że u nas nie wyskoczą tylko z RHINO bo polegne:] hehe :]
Napisano 29 Maj 200618 l Wyszło CI super !!:] jak i model tak i tekstury na wysokim poziomie GRAtuLuje !!..... Pozdrawiam:]
Napisano 30 Maj 200618 l Dobra, a teraz nie slodz nam tutaj renderami z lakierem, tylko zapodaj siateczki ;] Model ladny :]
Napisano 30 Maj 200618 l Wiesz, nie czytałem wsyztskich postów, ale jak widze rendery to Modelik naprawde fajny, tylko dorobić Scene, Materiały i Kompozycje >> było by naprawde super :))