Jaskier Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Często czegoś nie dokańczam, dlatego też postanowiłem wątek ten założyć właśnie tutaj :). Oto pierwsza propozycja ;]: jeszcze nienazwana postać, ale może być STEFAN :): EDIT: hindus teraz dobrze?
Hindus Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Jaskier prosze o zapoznanie z regulaminem dot. nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i naniesienie poprawek [Zobacz regulamin] W przeciwnym wypadku wątek zotatnie skasowany. Pozdawiam.
Mkbart Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Ciekawa postać, przypomina trochę śpiącą, stojącą gruszkę ;) Może spróbuj pobawić się z rigowaniem i stworzeniem jakiejś scenki?
Jaskier Napisano 28 Maj 2006 Autor Napisano 28 Maj 2006 hehe... a propos gruszki, fajnie :). Nasunąłeś mi pewienpomysł na tę postać, pomyślę nad tym,dzięki Mkbart :).
Jaskier Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Mały upgrade Mr. Pear'a ;): EDIT: Sorki za zdublowanie posta, ale nie miałem wyjścia.
patry Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 heh, fajne :) Ale oczy są jakieś takie nijakie (ani wypukłe, ani wklęsłe)
Jaskier Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Oczy jeszcze poprawię i raczej będą wypukłe :)
Rekomendowane odpowiedzi