Napisano 28 Maj 200618 l Ponieważ to mój pierwszy post na tym forum chciałem powitać wszystkich :) Po 3 latach przerwy znowu zacząłem sie zajmowac grafika 3D niestety strasznie duzo zapomnialem ale powoli moze wróce do formy.. na razie chciałem prosić o konstruktywną opinię na temat tego prostego berła :)
Napisano 28 Maj 200618 l Hej JotWu - prosze o zapoznanie z regulaminem i poprawe tematu zgodnie z obowiązującymi tutaj zasadami. Regulamin znalezc możesz tutaj : REGULAMIN Witamy na forum - Pozdrawiam.
Napisano 28 Maj 200618 l Mi tam render się nie podoba za bardzo. Dziwny shader złota (o ile to miało być złoto), za jasno trochę, zwłaszcza w górnej części berła, no i wartoby było je umiejscowić na jakiejś podłodze, stoliku, podstawkach czy gablocie i odrazu lepiej by wyglądało.
Napisano 28 Maj 200618 l wygląda jak z żelu jakiegos, mogłeś sie o studio pokusic bo jest cieńko, -3/6
Napisano 29 Maj 200618 l hmm w zasadzie to nie miało być złote berło jak kazde.. tylko wlasnie szklane ;) ale rzeczywiscie gablotka dobry pomysł...