Gość JotWu Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Ponieważ to mój pierwszy post na tym forum chciałem powitać wszystkich :) Po 3 latach przerwy znowu zacząłem sie zajmowac grafika 3D niestety strasznie duzo zapomnialem ale powoli moze wróce do formy.. na razie chciałem prosić o konstruktywną opinię na temat tego prostego berła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 o siateczke ladnie prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JotWu Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Hej JotWu - prosze o zapoznanie z regulaminem i poprawe tematu zgodnie z obowiązującymi tutaj zasadami. Regulamin znalezc możesz tutaj : REGULAMIN Witamy na forum - Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Super!! Oświetlenie i materiały są po prostu niesamowite!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Mi tam render się nie podoba za bardzo. Dziwny shader złota (o ile to miało być złoto), za jasno trochę, zwłaszcza w górnej części berła, no i wartoby było je umiejscowić na jakiejś podłodze, stoliku, podstawkach czy gablocie i odrazu lepiej by wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 nic specjalnego, materiał mógłby być lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 model nie najgorszy, ale kaustyka i materialy... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 wygląda jak z żelu jakiegos, mogłeś sie o studio pokusic bo jest cieńko, -3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JotWu Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 hmm w zasadzie to nie miało być złote berło jak kazde.. tylko wlasnie szklane ;) ale rzeczywiscie gablotka dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi