Napisano 30 Maj 200618 l Witam już od dłuższego czasu widze, że wszystkie słoneczka gg są aktywne non stop :), czyżby jakiś bug? :)
Napisano 30 Maj 200618 l link obrazka gg w przypadku usera to nic innego jak http://www.max3d.pl/forum/gadugadu_icon.gif wiec jak nie ma pobierać info czy ktos jest dostępny czy nie ;)
Napisano 30 Maj 200618 l Autor ej hindus, ale kiedyś było pokazane przy avatarku kiedy user jest dostępny, zajęty, niedostępny :).
Napisano 30 Maj 200618 l No właśnie Ja też przyłączam się do prośby o naprawienie tego. Bo to trochę drażniące jak te słoneczka wszystkie są żółte ;)
Napisano 30 Maj 200618 l to ja sie wypowiem bo wiem czemu sloneczka sa caly czas zolte, poniewaz powszechnie znana sprawnosc serwerow gg uniemozliwiala poprawne zaladowanie sloneczek, czasem uniemozliwiala zaladowanie stron wogole (jesli serwer nei odpowiadal, a przegladarka czekala na odpowiedz z serwera), wyswietlanie statusow gg bylo uciazliwe, niepoprawne, neiskuteczne, mailo wiele wad, i dlatego adek obiecal zmienic ich wyswietalnie, tylko i wylacznie na informacje ze user gg ma, i ze taki a taki numer ma, jest to duzo szybsze i sprawniejsze od sprawdzania i wcyztywania statusu (tym bardziej ze nie wczytywalo poprawnie) najwyrazniej oto sa wlasnei wprowadzone w czyn slowa
Napisano 30 Maj 200618 l No dobra to niech będzie tak jak jest, z tym, że te żółte słoneczka zmienić na czerwone.
Napisano 30 Maj 200618 l Dokladnie. Jest tak jak vv3k70r napisał. Gadu-Gadu ma problemy ze statusami. Nie dzialalo prawidlowo pokazywanie dostępności danego użytkownika w sieci. Dodatkowo, strona aby się wczytać musiała pobrać z serwera GG grafiki co nie zawsze się udawało i były widoczne spowolnienia w ladowaniu sie strony. W tej chwili podmienilem na stale oficjalne logo GG. Sloneczka sa inne a wiec widac, ze nie sa to statusy ladowane bezposrednio z serwera GG.
Napisano 30 Maj 200618 l jabber rulez. Tlen też jest do bani, bo to jest jabber któremu wykastrowano wyjście na zewnętrzne serwery. jakby ktoś chciał: mój JID na chrome: empeck (at) chrome . pl