Posted May 31, 200618 yr niestety nie dziala, caly czas ten sam blad za szybko zostal zamkniety temat
May 31, 200618 yr Właśnie. Ja mam to samo i nie ma to znaczenia czy wybieram coś z Internetu czy też z dysku...
May 31, 200618 yr ta avataru tez jakos zmienic nie moge ... wyskakuje " Upload failed due to failure writing temporary file" ja mam cos skopane czy forum sie wysypalo ? :(
May 31, 200618 yr Sprawdzcie czy nadal jest taki problem .Dziwna sprawa. Juz wszystko gra. Sprawdzalem.
May 31, 200618 yr musze Cie zmartwic Adku nie dziala , jak probuje wrzucic z dysku to "Unable to move/copy file"
May 31, 200618 yr Tak. Teraz tak. Bo przed chwila zablokowalem. Ale w tej chwili na przyklad (teraz nic nie ruszam).
June 1, 200618 yr dziwne wczesniej sprawdzałem na Hawroku i na kims jeszcze i działało normalnie - czyli czego to jest kwestia ?
June 1, 200618 yr Ten sam błąd wyskakuje przy ładowaniu załącznika... ja tak mam już od miesiąca... U mnie pierwszy raz zaczęło działać, bo nigdy nie chodziło... To ja już nic nie rozumiem. Teraz wam działa tak ? tzn rozmawiamy o załącznikach - na avatary pewnie przyjdzie pora.
June 1, 200618 yr Mi teraz działają załączniki. Po tym jak Adek wczoraj napisał że powinno działać, sprawdziłem i już było OK :) Pozdro
June 1, 200618 yr I tak powinno byc. Jesli chodzi o avatary. Zaraz to sprawdze, faktycznie ... zalaczniki naprawilem, ale avatary sa w innym miejscu wiec zaraz to naprawie.
June 6, 200618 yr Adek przykro mi, ale mi dalej nie dzialaja zalaczniki, nawet uprzednio wykozystane przez innch usserow, co prawdza dziwny prodlem
July 1, 200618 yr Mi tez nie dziala dodawanie zalacznikow, a wydaje mi sie ze pomimo mojego malego doswiadczenia na forum;) nie popelniam zadnego bledu...