Napisano 31 Maj 200618 l niestety nie dziala, caly czas ten sam blad za szybko zostal zamkniety temat
Napisano 31 Maj 200618 l Właśnie. Ja mam to samo i nie ma to znaczenia czy wybieram coś z Internetu czy też z dysku...
Napisano 31 Maj 200618 l ta avataru tez jakos zmienic nie moge ... wyskakuje " Upload failed due to failure writing temporary file" ja mam cos skopane czy forum sie wysypalo ? :(
Napisano 31 Maj 200618 l Ten sam błąd wyskakuje przy ładowaniu załącznika... ja tak mam już od miesiąca...
Napisano 31 Maj 200618 l Sprawdzcie czy nadal jest taki problem .Dziwna sprawa. Juz wszystko gra. Sprawdzalem.
Napisano 31 Maj 200618 l musze Cie zmartwic Adku nie dziala , jak probuje wrzucic z dysku to "Unable to move/copy file"
Napisano 31 Maj 200618 l Tak. Teraz tak. Bo przed chwila zablokowalem. Ale w tej chwili na przyklad (teraz nic nie ruszam).
Napisano 1 Czerwiec 200618 l dziwne wczesniej sprawdzałem na Hawroku i na kims jeszcze i działało normalnie - czyli czego to jest kwestia ?
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Ten sam błąd wyskakuje przy ładowaniu załącznika... ja tak mam już od miesiąca... U mnie pierwszy raz zaczęło działać, bo nigdy nie chodziło... To ja już nic nie rozumiem. Teraz wam działa tak ? tzn rozmawiamy o załącznikach - na avatary pewnie przyjdzie pora.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Mi teraz działają załączniki. Po tym jak Adek wczoraj napisał że powinno działać, sprawdziłem i już było OK :) Pozdro
Napisano 1 Czerwiec 200618 l I tak powinno byc. Jesli chodzi o avatary. Zaraz to sprawdze, faktycznie ... zalaczniki naprawilem, ale avatary sa w innym miejscu wiec zaraz to naprawie.
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Adek przykro mi, ale mi dalej nie dzialaja zalaczniki, nawet uprzednio wykozystane przez innch usserow, co prawdza dziwny prodlem
Napisano 1 Lipiec 200618 l Mi tez nie dziala dodawanie zalacznikow, a wydaje mi sie ze pomimo mojego malego doswiadczenia na forum;) nie popelniam zadnego bledu...