Kazan_HB Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 niestety nie dziala, caly czas ten sam blad za szybko zostal zamkniety temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Właśnie. Ja mam to samo i nie ma to znaczenia czy wybieram coś z Internetu czy też z dysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 ta avataru tez jakos zmienic nie moge ... wyskakuje " Upload failed due to failure writing temporary file" ja mam cos skopane czy forum sie wysypalo ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Ten sam błąd wyskakuje przy ładowaniu załącznika... ja tak mam już od miesiąca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Sprawdzcie czy nadal jest taki problem .Dziwna sprawa. Juz wszystko gra. Sprawdzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 musze Cie zmartwic Adku nie dziala , jak probuje wrzucic z dysku to "Unable to move/copy file" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Dokładnie. Ja mam to samo. Coś musiało się popsuć, delikatnie mówiąc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Tak. Teraz tak. Bo przed chwila zablokowalem. Ale w tej chwili na przyklad (teraz nic nie ruszam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazan_HB Napisano 31 Maj 2006 Autor Share Napisano 31 Maj 2006 Dziala!!! :) dziekuje Adek, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 u mnie nadal dupa przy zmianie avataru :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 dziwne wczesniej sprawdzałem na Hawroku i na kims jeszcze i działało normalnie - czyli czego to jest kwestia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 U mnie pierwszy raz zaczęło działać, bo nigdy nie chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Ten sam błąd wyskakuje przy ładowaniu załącznika... ja tak mam już od miesiąca... U mnie pierwszy raz zaczęło działać, bo nigdy nie chodziło... To ja już nic nie rozumiem. Teraz wam działa tak ? tzn rozmawiamy o załącznikach - na avatary pewnie przyjdzie pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Mi teraz działają załączniki. Po tym jak Adek wczoraj napisał że powinno działać, sprawdziłem i już było OK :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 I tak powinno byc. Jesli chodzi o avatary. Zaraz to sprawdze, faktycznie ... zalaczniki naprawilem, ale avatary sa w innym miejscu wiec zaraz to naprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Adek przykro mi, ale mi dalej nie dzialaja zalaczniki, nawet uprzednio wykozystane przez innch usserow, co prawdza dziwny prodlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g:j:r Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Mi tez nie dziala dodawanie zalacznikow, a wydaje mi sie ze pomimo mojego malego doswiadczenia na forum;) nie popelniam zadnego bledu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi