Napisano 1 Czerwiec 200618 l Witam wszystkich. Zacząłem moją zabawę z 3ds maxem jakiś tydzień temu. Poczytałem trochę helpa i zrobiłem swój pierwszy model głowy. Trwało to 4 dni. Render jest próbny bo jeszcze nie wiem jak to sie ustawia ani prawie nic nie wiem o materiałach i dlatego dałem śmieszny materiał plastiku. Prosze powiedźcie czy będą ze mnie ludzie i o wszelkie porady. pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Witam. Nie wierze że tydzień się dopiero uczysz maxa. Jak tak to ludzie będą z ciebie na pewno. Model ma troche błędów ale jest nieźle ogólnie i efektownie. pozdr
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor Naprawdę nie kłamie tylko nie mówie że nie miałem styczności z grafiką wcześniej ale tylko 2d.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l tak, to rzeczywiscie trudno uwierzyc ze to tydzien nauki... bo jak klamiesz to wiesz... jaki to ma sens, ale jesli to prawda to podziwiam, pozdr
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor I też nie powiedziałem że to mnie wciągnęło i siedziałem nad tym po 16 godzin przez 4 dni. Ale chciałbym się dowiedzieć więcej od was co jeszcze muszę poprawić i nad czym jeszcze muszę popracować??
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Popracować to jeszcze nad anatomią trzeba by było. OK. więc jaka metoda modelowania?? Przydane by było pokazanie siatki.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor Jeśli chodzi o technike to użyłem polymodelingu, a siatka wygląda tak I prosiłbym o radę jak zrobić realistyczną skórę z porami (może jakiś tutek). pozdro
Napisano 1 Czerwiec 200618 l http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=292672 tutek Jednak jak sie pokazuje siate, to po to żeby coś o niej można było powiedzieć, a nie dostać oczopląsu.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l bana za kłamstwo (co do tygodnia z maxem) - trafasz na listę podejrzanych, zaraz za blizniakami-kaczuchami nieźle wyszło, powodzenia
Napisano 1 Czerwiec 200618 l overdrive -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor Nie rozumiem was. Czy to takie dziwne że zrobiłem to w 4 dni. Przeciez bym się nie przechwalał tym jak by to była nie prawda, bo co bym z tego miał. No i pikSar powinien dostać bana za podżeganie. Dzięki _kuba_ za tutka i faktycznie masz rację że umieściłem złą fotke z tym meshem. Poprawię to. pozdrawiam