Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

bridne te twoje prace jakoś...zauważ że niczym sie nie wyrużniają i są monotonne:/ to źle...słuchaj...nawet największe braki w perspektywie da się zakryć schludną kreską i ciekawym cieniowaniem...myśle że twój problem to skupianie sie tylko na jednym, przedmiocie a dopiero później na innym...rysunek powinien powstawać cały równocześnie..czyli zrób delikatne kontury no i cieniuj jedną płaszczyzne względem przylegających do niej i tamte tak samo. skupiaj się bardziej na światłocieniu a nie na kolorze przedmiotu....i ćwicz i ćwicz!

pozdro!

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 13,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No w tej ostatniej pracy juz się coś zaczyna dziać :) Jakieś odbicia świetlne, no i swiecznik jakoś wygląda. Wg mnie powinienes rysowac tez to co lubisz, bo rysując coś na siłe to można się zniechęcić, a w końcu rysuje się dla przyjemności :)

pozdro

Napisano

No pomysły masz nieprzeciętne...

Nie rób tego tła mazami wygląda to jak by dziecko pomazało...

strasznie chaotycznie rozmieszczasz wszystko ,musiałem się dobrze zastanowić zanim się zorientowałem , ze to rzut boczny to to po lewej.

Nieczytelnie też podpisujesz te części i jakoś tak mało schludnie 2 napisy większe niż dywan.

Życzę powodzenia,

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Miałem blejtram 50x70, Akryle i powstało takie cuś :) około 2 godzinek albo mniej. Lekko kolory przekłamane na zdieciu musze zrobic zdiecie w swietle dziennym.

grepfrutsw7.jpg

Pozdrowienia

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki ze ktoś raczł sie odezwać!!! Chyba bede znowu uzywał tej czerwonej duzej czcionki:

Proszę o komenty!!!

No ale cóż, jak nie chcecie to nic nie mówcie!