Napisano 11 Październik 200618 l bridne te twoje prace jakoś...zauważ że niczym sie nie wyrużniają i są monotonne:/ to źle...słuchaj...nawet największe braki w perspektywie da się zakryć schludną kreską i ciekawym cieniowaniem...myśle że twój problem to skupianie sie tylko na jednym, przedmiocie a dopiero później na innym...rysunek powinien powstawać cały równocześnie..czyli zrób delikatne kontury no i cieniuj jedną płaszczyzne względem przylegających do niej i tamte tak samo. skupiaj się bardziej na światłocieniu a nie na kolorze przedmiotu....i ćwicz i ćwicz! pozdro!
Napisano 12 Październik 200618 l No w tej ostatniej pracy juz się coś zaczyna dziać :) Jakieś odbicia świetlne, no i swiecznik jakoś wygląda. Wg mnie powinienes rysowac tez to co lubisz, bo rysując coś na siłe to można się zniechęcić, a w końcu rysuje się dla przyjemności :) pozdro
Napisano 12 Październik 200618 l No pomysły masz nieprzeciętne... Nie rób tego tła mazami wygląda to jak by dziecko pomazało... strasznie chaotycznie rozmieszczasz wszystko ,musiałem się dobrze zastanowić zanim się zorientowałem , ze to rzut boczny to to po lewej. Nieczytelnie też podpisujesz te części i jakoś tak mało schludnie 2 napisy większe niż dywan. Życzę powodzenia, Pozdrawiam.
Napisano 16 Listopad 200618 l Autor Miałem blejtram 50x70, Akryle i powstało takie cuś :) około 2 godzinek albo mniej. Lekko kolory przekłamane na zdieciu musze zrobic zdiecie w swietle dziennym. Pozdrowienia
Napisano 19 Listopad 200618 l Autor Wielkie dzieki ze ktoś raczł sie odezwać!!! Chyba bede znowu uzywał tej czerwonej duzej czcionki: Proszę o komenty!!! No ale cóż, jak nie chcecie to nic nie mówcie!