peters Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Witam. Przedstawiam wam moja, ostatnia rzezbe, w glinie. studium postaci, czas ok. 40min. Cwiczenie przed egzaminem do liceum plastycznego. egzamin w poniedzialek [; http://peters.carbonmade.com/image/31527?w=300&h=667 przepraszam za brzydkie zdjecie, jak bede w domu, za tydzien dodam wiecej, i pewnie jakies nowe rzezby : ) pozdrawiam, p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 włancza mi sie okienko i nic szaro co jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 No chyba link tam nie działa do obrazka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 link poprawiony, sorry. p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Zdjęcie jest średnie, mało co widać. Z tego co moge powiedzieć, to bym zróżnicował fakture, bo zbyt jednolita jest. Anatomia wydaje się spoko. Jakiej to wielkości jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Fajne, ale z kolana chyba jakaś paszcza jakiegoś stwora wystaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Narazie co do faktury w postaci nie przykladamy szczegolnej uwagi, bardziej jezeli chodzi o jakies przedmioty itp., na egzaminie liczy sie odwzorowanie tematu i anatomia. Dzis mialem pierwszy dzien egzaminow, moja grupa miala rzezbe i rozmowe kwalfikacyjna. Na rzezbie byl temat "lekcja WFu" czas dwie godziny, zrobilem dwie postacie, ktore sa w roznych poznach, robia cwiczenia itp., i chyba dobrze mi wyszlo bo jeden nauczyciel powiedzial ze swietnie zrobilem, ciekawe ile pkt. dostane. A na rozmowie pytania typu, co lubisz, jakich znasz artystow, podaj swoich ulubionych, do tego jakies zabytki, i kilka rzezczy z historii sztuki, najbardziej balem sie wlasnie tej rozmowy, ale na wszytskie pytania odpowiedzialem ;D i narazie idzie mi swietnie. Jutro malarstwo i rysunek. ...taak ;D paszcza, niach..niach... p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 pod slonce sie zdjec nie robi jak chcesz cos pokazac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 :P no raczej nie. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi