peters Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Witam. Przedstawiam wam moja, ostatnia rzezbe, w glinie. studium postaci, czas ok. 40min. Cwiczenie przed egzaminem do liceum plastycznego. egzamin w poniedzialek [; http://peters.carbonmade.com/image/31527?w=300&h=667 przepraszam za brzydkie zdjecie, jak bede w domu, za tydzien dodam wiecej, i pewnie jakies nowe rzezby : ) pozdrawiam, p.
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 włancza mi sie okienko i nic szaro co jest??
Gość obo Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 No chyba link tam nie działa do obrazka :/
kubi Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Zdjęcie jest średnie, mało co widać. Z tego co moge powiedzieć, to bym zróżnicował fakture, bo zbyt jednolita jest. Anatomia wydaje się spoko. Jakiej to wielkości jest ??
patry Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Fajne, ale z kolana chyba jakaś paszcza jakiegoś stwora wystaje :D
peters Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Narazie co do faktury w postaci nie przykladamy szczegolnej uwagi, bardziej jezeli chodzi o jakies przedmioty itp., na egzaminie liczy sie odwzorowanie tematu i anatomia. Dzis mialem pierwszy dzien egzaminow, moja grupa miala rzezbe i rozmowe kwalfikacyjna. Na rzezbie byl temat "lekcja WFu" czas dwie godziny, zrobilem dwie postacie, ktore sa w roznych poznach, robia cwiczenia itp., i chyba dobrze mi wyszlo bo jeden nauczyciel powiedzial ze swietnie zrobilem, ciekawe ile pkt. dostane. A na rozmowie pytania typu, co lubisz, jakich znasz artystow, podaj swoich ulubionych, do tego jakies zabytki, i kilka rzezczy z historii sztuki, najbardziej balem sie wlasnie tej rozmowy, ale na wszytskie pytania odpowiedzialem ;D i narazie idzie mi swietnie. Jutro malarstwo i rysunek. ...taak ;D paszcza, niach..niach... p.
Marcin_ps Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 pod slonce sie zdjec nie robi jak chcesz cos pokazac :P
Rekomendowane odpowiedzi