Napisano 5 Czerwiec 200618 l Generalnie jest nas malo (acz ostatnio wiecej bo Shogun sie do nas przeprowadzil (o ile ksywy nie pomylilem;p)) wiec moze mozna by raz przy piwku podebatowac o sprawach Max vs Maya, poly vs box, vertex vs edge, klisza vs cyfra i flamaster vs akwarela. Miejsce pozostawiam wam, ale wolalbym aby kazdy mial blisko/daleko* i niech odbedzie sie to w Sopocie. Data tez do wyboru. Ja tylko mowie ze u mnie odpada najblizszy weekend bo siedze w Pszczolkach na open'erowej imprezie, oraz 23 czerwca (gdyz mam wizualizacje w Gemini Gdynia). Wstepnie uznajmy date 17.6.06. No i ogolnie zglaszac sie wszyscy ktorzy sa z trojmiasta i okolic (jak ktos ze Slupska, Leborka, Wejherowa i innych pobliskich miescin to rowniez serdecznie zapraszam. illy * - niepotrzebne skreslic
Napisano 5 Czerwiec 200618 l hmmm, akurat przed egzaminem :/, ale moze dam rade sie zjawic; miejsce dobre; PS. w maxie ostatnio malo skrobie (brak czasu :() wiec raczej o tym nie bede mial duzo do gadania (choc z checia dowiem sie czegos wiecej), zreszta i tak jestem malomowny :P; wiec jak mowie pomysl dobry, ale nie wiem jak bedzie u mnie z czasem; najlepiej jakby bylo na 15, choc i tak nie obiecuje ze bede, ale postaram sie
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor chveti: Trojmiasto to trojmiasto a we wrocku to juz jakis miedzy narodowy, bo przeciez nie bede jechac 500 km (znowu ;p) tylko po to zeby napic sie piwa i poznac lokalnych grafikow-maxiarzy Za daleko ;] Pozaty 15 lipca to ja juz Hablas espanol ;] PS. w maxie ostatnio malo skrobie A ja? ;p
Napisano 5 Czerwiec 200618 l chveti: Trojmiasto to trojmiasto a we wrocku to juz jakis miedzy narodowy, bo przeciez nie bede jechac 500 km (znowu ;p) tylko po to zeby napic sie piwa i poznac lokalnych grafikow-maxiarzy. Za daleko ;] Pozaty 15 lipca to ja juz Hablas espanol ;] Kto mówi o piciu? :D My jedziemy na paintballową wojnę :) Olej Hiszpanię.Wrocław jest ładniejszy ;]
Napisano 5 Czerwiec 200618 l ja z checia sie wybiore, ale 17-18 czerwca mam egzaminy wiec raczej ciezko bedzie mi sie wybrac
Napisano 5 Czerwiec 200618 l illy przesadzasz, zadne 500 km, dokladnie 446.64 km :P Ode mnie jest 500 do gdańska, kurcze ale na tego heinekena to mam ochote jechac;]
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor Olej Hiszpanię.Wrocław jest ładniejszy ;] Wroclaw nie oplaci mi zycia ani szkoly. Ale nic stracone. Jest baaardzo mozliwe ze zostane zatrudniony na miejscu we wroclawiu (bo chwilowo jestem tylko online zatrudniony;]) wiec mozemy popiwczyc ;] JohnZi: na bilecie pkp napisane bylo rowne 499 KM wiec ufam biletom ;] btw: http://forum.djshop.pl/index.php?showtopic=1743 fajny macie browar ;]
Napisano 5 Czerwiec 200618 l jakby co to z checia sie pisze na to :D ale teraz ta sesja ehhh ;/ moze poczekamy na poczatek lipca?? ps illy najblizszy weekend bo siedze w Pszczolkach na open'erowej imprezie a gdzie konkretniej ?:>:>
Napisano 5 Czerwiec 200618 l jesli chodzi o lipiec to ja odpadam od razu bo wyjezdzam na 3 miechy 1 lipca...:( Tak wiec najbardziej pasuje mi pierwszy termin na godzine 15
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor a gdzie konkretniej ?:>:> http://forum.djshop.pl/index.php?act=calendar&code=showevent&calendar_id=1&event_id=113 moze poczekamy na poczatek lipca?? Ja w lipcu jestem out, a jeszcze chetnie bym was poznal przed wakacjami. WIec kto moze chociaz na chwile to zapraszam
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Naprawde u was już się panienki opalają?? Bo u nas w wawie to ciągle, od miesiąca, jest zimno i pada (nawet teraz :()
Napisano 5 Czerwiec 200618 l obo naprawde sa fajne dziewczyny, mi az sie przyjemnie skm'kami jezdzi :D. Mowi Ci - warto tu przyjechac :]
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor chveti: dobra, nastepnym razem powiem panu maszyniscie zeby pojechal twoja trasa ;]
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Heh, no kusząca propozycja. Miałem byc na zlocie w Warszawie, ale się nie udało. Chetnie bym wpadł, szczególnie że koniec czerwca i początek lipca to dla mnie czas wolny, a jak widze w tym przedziale mieści się wasz zlot. Szkoda tylko że tak daleko. Troche chyba za leniwy na to jestem. Ale zobacze :> Pozdro
Napisano 6 Czerwiec 200618 l no sluchajcie jak bedzie 17 to ja jak najbardziej sie pisze w tedy mam juz po zaliczeniach i jest luzz miejsce Sopot to tez spoko pomysl wiec jak tak sie uklada to ja sie jak nabardziej pisze... no chyba, ze pomysl ne wypali :D
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Autor dobra, to 17 jest data, kto moze? prosze soe zglaszac, ale spotkamy sie w okolicach 18 godziny, co do pubu to jeszcze nie sprecyzowane
Napisano 7 Czerwiec 200618 l hehe ja tez raczej nie dam rady 17.06 ;/ praca nauka praca a pozatym 18 mam komunie gdzies tam pocostam:|
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Illy no w koncu! myslalem ze juz sie tu nic nie odbedzie! osobiscie nikogo kompletnie nie znam 3dmax'wiczow, wiec fajnie by bylo sie spotkac, poznac i pogadac. Mam nadzieje ze bede w tym terminie a przynajmniej nic nie planuje juz na ta date wiec cokolwiek ustalicie to postaram sie byc. a miejsce moze byc gemini. cool, pozdrowionka
Napisano 7 Czerwiec 200618 l I'll be there for you... A czas mam gumowy, więc co ustalicie, to sie dostosuję. :)
Napisano 7 Czerwiec 200618 l cholera - ja bym chcial sie przejechac w tym roku nad morze, ale nie mam pretekstu dobrego :P Zlot bylby idealnym wyjsciem, ale czerwiec mi nie pasuje kompletnie - predzej lipiec. Planujecie cos na lipiec? Najlepiej wyjazd na jakis Hel czy do innej Jastarni :D
Napisano 7 Czerwiec 200618 l hmm... zastanawia mnie czemu wszelkie zloty sprowadzaja sie do jednodniowego picia piwa. Sa wakacje - moze by tak zorganizowac cos dluzszego? :D
Napisano 7 Czerwiec 200618 l ok, ale ostrzegam, ze towarzystwo wodniackie głównie pije... :D Zreszta ja chyba jako jeden z niewielu w ogóle pije bardzo mało i bardzo rzadko, i nigdy piwa lób wódki nie tykam...
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Autor Deus: mnie w wakacje nie ma,, ale juz raz chcialem zaplanowac generalny zlot max3d ;] thorgal: mozna na hel uderzc tramwajem wodnym o ile juz otworzli ;] shogun: nie marudz btw: jakies pomysly co do pubu?
Napisano 8 Czerwiec 200618 l hmmmm Sopotu prawie wogle ne znam ale moze, ktorys z wielu nedaleko plazy? Shogun 3D-spoko bedzie jeden do prowadzenia :).
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Autor proponuje spotkac sie na dole pod Molo, tam przy tym zegarze i sie pomysli ;] Schemat dojscia z SKM ;] http://maps.google.com/?ll=54.445259,18.56955&spn=0.001622,0.005&t=k&om=1 zblizenie
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Deus -> coś dłuższego ? Dwa dni picia piwa ? ;) illy -> byś jakąś listę zrobił jak panowie prekursorzy z Breclau ;)
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Autor Spotkanie Data: 17.06.06 Miejsce: Sopot, Monte Cassino, kolo Euforii (na dole monciaka) Lista obecnosci: illy misiold obo (moze) Raffaello Shogun 3D thorgal (po godzinie 19) Leru nie chcesz wpasc? ;]
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Leru - dwa, trzy, albo nawet cztery. Nad morze chcialbym pojechac w tym roku, ale nie mam z kim :P A na jeden dzien picia mi sie po prostu nie oplaca - mieszkam prawie na Ukrainie :/ Damn, jakby to w lipcu bylo to nawet na ten jeden dzien bym wpadl :P
Napisano 9 Czerwiec 200618 l Deus -> popatrz na to z innej strony, nie będziesz musiał do lustra pić chociaż jeden raz ;) illy -> count me in ;)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Autor Leru: serio? btw: po spotkaniu planuje sie wybrac na pewna impreze, kto nie boi sie hardcoru niech dolaczy ;] http://www.ds.art.pl/imprezy.php?id=442a55c70ce7e
Napisano 11 Czerwiec 200618 l No illy teraz to już chyba będę musiał przyjechać ;) Chętnie poszedłbym na taką imprezke. Patrzyłem sobie już nawet bilecik i o której pociągi są :) Ale to wszystko zależy kiedy moja dziewczyna wyjedzie za granice. Miała jechać w piątek więc wtedy bym był, ale jak zechce wyjechać w poniedziałek przyszły (a takie ma teraz plany) to lipa. I mnie nie będzie :( Pozdro
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Nightcore In Sfinks - Next door to Hell why not, why not... hmmm ale ne zaraz w nestepny dzien AJ MUST BEK Tu De RIAL LAJF. obo- a nie mogli byscie razem wpasc ?? znaczy "why by not"??
Napisano 13 Czerwiec 200618 l mnie jednak nie bedize bo wyjezdzam na mazury i wracam dopiero w niedizele wieczorkiem tak wiec Illy mnie wykresl, moze innym razem
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Autor Spotkanie Data: 17.06.06 Miejsce: Sopot, Monte Cassino, kolo Euforii (na dole monciaka) Lista obecnosci: illy misiold obo (moze) Raffaello Shogun 3D x2 Leru da moderator
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Ja bym sie zjawil, lecz ten weekend (a przynajmniej ta sobota) mi odpada bo wracam do kwidzyna na tamtejsze dni miasta :) Chociaz nie wiem czy w ogole powinienem sie zjawia, w koncu az takim czesto udzielajacym sie uzytkownikiem nie jestem by mnie ktos choc z postow znal :)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l wesoledi nie pacz na posty i ile się udzielasz, bo wtedy to co ja mam powiedzieć? ważne jest samo spotkanie! :) pozdrawiam i zapraszamy
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Hmm... no moze i tak, ale sobota i tak mi nie pasuje :) Udanego spotkania panowie (i panie?)... niechaj piwko Wam zimne bedzie.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l no to jak w koncu, to sie spotykamy gdzie ? z mapki wnioskuje, ze moze gdzies tutaj -> sory, ze tak wypytuje ale w Sopocie ne bylem juz wieki i wole sie upewnic.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor spotykami sie o 18 na dole monciaka, na przeciwko pubu EUFORIA idziecie monciakiem w dol, przechodzicie przez ulice i ppod euforia jest taki zegar, pod nim bede na was czekac ;]
Napisano 18 Czerwiec 200618 l No i spotkanko się odbylo może w kameralnym gronie ale za to było całkiem sympatycznie i wesoło a co najważniejsze że mogliśmy się poznać!:) Lista obecności to: Illy Misiold specjalnie aż z Supraslna Shogun Leru specjalnie aż z Olsztyna (przez Tczew :D ) i Raffaello czyli ja pewnie później będą zdjęcia .... pozdrawiam jeszcze raz dzięki za fajnie spędzony czas