Napisano 5 Czerwiec 200618 l Hehe dwuznaczny tytuł co nie...:P Postanowiłem tym razem zabrać się za naturkę.Chciałem namalować spokojną scenkę, ptaszka, drzewko a karmnik to tak doszedł bo było za pusto. Miałem jeszcze trawkę dokończyć ale już sie nie chce.W sumie nazbierało się jakieś 10h. Błędów kupa ale w sumie jestem zadowolony. Proszę o C&C. NO I PTASZEK :
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Ptaszek ma ładny kolorek, w sumie cała praca jest w ciekawych barwach. Fajny karmnik. Ogólnie bardzo przyjemne odczucia jak patrzy się na prace :) Mógłbyś tylko troche większą wersje dać. Pozdro
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor Mógłbyś tylko troche większą wersje dać. Pozdro Dzięki obo, link do większej wersji: http://features.cgsociety.org/gallerycrits/215337/215337_1149516839_large.jpg
Napisano 5 Czerwiec 200618 l podoba mi sie, widac ze z pracki na pracke coraz lepiej,mysle jednak ze prawa strona jednak odrobine lepsza od lewej Pozdrawiam
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Ja bym się kompozycji czepnął, brak w niej spójności. W sumie to dobre ćwiczenie.