Obywatel Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 Pozna pora. W miescinie panuje calkowita ciemnosc, tylko ksiezyc niebieskim swiatlem rozjasnia okolicę. Po niebie rozposciera się luna wybuchow bomb spadajacych kilka kilometrow stad. Nagle grobową ciszę rozpruwa ryk 2-cylindrowego silnika czołgu Neubaufahrzeug ... ;) Nie zastosowalem GI, wogule nie wlaczylem brazila, bo psul efekt :P (i nie zrobie tego) Jak wam sie podoba? :D
STANEK Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 Przedmowa dodała doby klimat do pracki. Ogólnie scena jest wykonana fajnie ( tylko wygląda troszkę \"plastykowo\" - tzn. jak dziecięce zabawki. Chybaże takie było wcześniejsze założenie. Tak to nic szczególnego nie ma do zarzucenia Popracuj jeszcze nad teksturowaniem. Pozdrawiam.;)
Obywatel Napisano 30 Sierpień 2003 Autor Napisano 30 Sierpień 2003 P.S Zaloze sie ze 75% ludzi przegladajacych tego posta nie przeczytalo poprawnie nazwy tego czlogu :D:D:D
darkelf Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 prawda, z ta zabaweczka... lepsze chociaz niz topor dla barbie hehehe :)...(zainteresowani skumaja :P)
Pablo Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 Tak jak mówia przedmówcy...pracka wyglada jak dziecece zabawki...popracuj jeszcze nad texturkami, oswietleniem... i może na sam koniec composting pozdr
roball Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 pokaz render z brazilem.. bo scanline [bo tak mi to wyglada :/] cienko to zrobil troszke..
trzy budziki Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Bardziej podoba mi sie ten drugi z widoczniejszym oswietleniem i rozmyciem drugiego planu, reszta jak przedmowcy. Jesli mialyby to byc zabawki to jest bardzo dobre. P.S. Straszne wrazenie robi na mnie twoj awatr, od razu szczeka boli
Obywatel Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Napisano 5 Wrzesień 2003 no wiec, ekhm mala zmiana scenariusza, jest to makieta z zabawkami na ktorej planuje sie posuniecia wojsk, ahehahehhaehae [lol2] joke, nie bede robil scenariusza pod wypowiedzi :D juz tam tego nie bede zmienial bo sie nie da pracowac za dlugo z 1 scena.
Rekomendowane odpowiedzi