Zadir100 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Zna ktos moze sposób na zlikwidowanie efektów działania funkcji boolean?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 nie wiem czy dobrze CIę z rozumiałem ale prawdopodobnie chodzi o krzaki w siatce - możesz przekonwertować do edit. poly i usunąć niepotrzebne ręcznie (usunąc a nie wykasować - czyli backspace) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Nie ma żadnego modyfikatora co by cos takiego robil, trzeba recznie:) Nie polecam w ogole boolean, lepiej pomeczyc sie dluzej i zrobic inaczej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Nie ma żadnego modyfikatora co by cos takiego robil, trzeba recznie:) Nie polecam w ogole boolean, lepiej pomeczyc sie dluzej i zrobic inaczej:) lol czemu nie polecasz przecierz boolean to swietne narzedzie ktore naprawde ulatwia sprawe ale trzeba umiec go urzywac, a wiekszosc nie umi go urzywac i pisze takie bzxdury :( zrob tak jak pisze tomek k. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Ja miałem problemy z booleanem jak dodałem MS to kosmiczne rzeczy wychodziły. Ale problem załawiam konwersją do Mesha i jeszcze raz do Poly. Niemam pojęcia dlaczego tak się robi ale się robi. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 a ja polecamm nakładke powerboolean - no miodzio żadnych krzaków wycinasz co chcesz, jak chcesz i nie pamiętam żebby mi coś wywaliło na powierzchniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 A ja uzywam najpierw msmooth a dopiero potem boolean'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad3r Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 a ja tradycyjnie- najpierw boolean a pozniej zabawa z usuwaniem i laczeniem wierzcholkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi