Napisano 10 Czerwiec 200618 l Witam robie sobie ostatnio pracke z moim pokojem. wszystko na miare - latam po pokoju z miarką i robie dokladnie tak samo w maksie. Narazie mam tylko taki redner niedlugo dam inne
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Autor co do boxa wlasnie nie wiem, musze nad tym posiedziec bo te boxy to są kopie... JohnZi co masz na mysli z poprawą swiatla i jak to cos zrobic najlepiej jakbys powiedzial :]
Napisano 10 Czerwiec 200618 l okno ma bardzo cienkie ramki i nie ma klamek a kaloryfer ma zazwyczaj 2 rurki ale poza tym jest ok
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Autor moj kaloryfer ma jedna rurke. w kuchni mam 2 ale u mnie w pokoju jedną :] Przez nocke wyrenderuje panorame tej scenki to lepiej ocenicie :]
Napisano 10 Czerwiec 200618 l jedna rurka czyli woda doplywa ale nie wyplywa co to za kaloryfer moze masz jakis zamotany :)
Napisano 10 Czerwiec 200618 l te meble miedzy szugladami tak mają być? dywan troche sie miesza z panelami, pozdr
Napisano 10 Czerwiec 200618 l :) kaloryfery tez poddaja sie fizyce a jak napisal hkropinski dywan zlewa sie kolorystycznie z podloga