quickfox Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 W zasadzie pierwsza moja scenka (oprócz kilku prób). Kilka prostych modeli i tekstur - jedno światło. Obrazek zainspirowany twórczością J.R.R. Tolkiena. Praca w programach 3D jest całkiem zajmująca jednak ciągle wolę zwykły pędzel :). Krytyka mile widziana ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 nic nie widac, przynajmniej u mnie:/ Witamy na forum tak btw;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Hmmm też nic nie wiedze. Może wrzuć w imageshacka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quickfox Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Hmm no dziwne. Na wszelki wypadek wrzuciłem na inny server. Gdyby były jeszcze jakieś problemy poniżej link http://www.aegis-clan.net/images/Memories.jpg Przepraszam za problemy początki zawsze są trudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 heh kocham Tolkiena :)... moje własne małe guru... pracka mi się podoba, ino te liście jakieś sztywne i nienaturalne. heh ja i tak jestem dużo gorszy :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 hejka! nawet spoko poczatek, nieźle to wyglada, ma spoko klimacik .zapewne skyline?? widac ze tez można :) ale radziłbym Ci sie kiedys tam na jakiegos vraya .mentala lub maxwella przerzucić PoZdRo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 hmm podoba mi sie... jednak jak dla mnie to wymaga kilku poprawek w ps'ie albo psp... zrobilem taka jedna probe wiec jesli chcesz to wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 przydałaby sie globalna iluminacja, bo cienie dosyc dziwnie wyglądają problem konca blatu też mogles jakos ciekawiej rozwiązac ;) ale ogolnie ciekawie i dosyc klimatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quickfox Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 hmm podoba mi sie... jednak jak dla mnie to wymaga kilku poprawek w ps'ie albo psp... zrobilem taka jedna probe wiec jesli chcesz to wrzuce :) Jestem wielce ciekawy tych poprawek :). Dzięki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 to nie sa jakies wielki "poprawki" ... kilka szczegolow moim zdaniem poprawiajacych "efekt" oczywiscie wszystko zalezy od gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 teraz znacznie leiej, jest ok - zwlaszcza jak na poczatek, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Tego motyla i Pierścień wywaliłbym- w końcu nikt nie trzymałby Jedynego na stole:P Ogólnie praca ciekawa. Pytanko: skąd wziąłeś to pismo? To znaczy z jakiej strony ściągnąłeś ten tekst w Angerthasie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 mogło być gorzej nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi