Napisano 10 Czerwiec 200618 l W zasadzie pierwsza moja scenka (oprócz kilku prób). Kilka prostych modeli i tekstur - jedno światło. Obrazek zainspirowany twórczością J.R.R. Tolkiena. Praca w programach 3D jest całkiem zajmująca jednak ciągle wolę zwykły pędzel :). Krytyka mile widziana ^^
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Autor Hmm no dziwne. Na wszelki wypadek wrzuciłem na inny server. Gdyby były jeszcze jakieś problemy poniżej link http://www.aegis-clan.net/images/Memories.jpg Przepraszam za problemy początki zawsze są trudne :)
Napisano 10 Czerwiec 200618 l heh kocham Tolkiena :)... moje własne małe guru... pracka mi się podoba, ino te liście jakieś sztywne i nienaturalne. heh ja i tak jestem dużo gorszy :)...
Napisano 11 Czerwiec 200618 l hejka! nawet spoko poczatek, nieźle to wyglada, ma spoko klimacik .zapewne skyline?? widac ze tez można :) ale radziłbym Ci sie kiedys tam na jakiegos vraya .mentala lub maxwella przerzucić PoZdRo!!!
Napisano 11 Czerwiec 200618 l hmm podoba mi sie... jednak jak dla mnie to wymaga kilku poprawek w ps'ie albo psp... zrobilem taka jedna probe wiec jesli chcesz to wrzuce :)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l przydałaby sie globalna iluminacja, bo cienie dosyc dziwnie wyglądają problem konca blatu też mogles jakos ciekawiej rozwiązac ;) ale ogolnie ciekawie i dosyc klimatycznie.
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Autor hmm podoba mi sie... jednak jak dla mnie to wymaga kilku poprawek w ps'ie albo psp... zrobilem taka jedna probe wiec jesli chcesz to wrzuce :) Jestem wielce ciekawy tych poprawek :). Dzięki ^^
Napisano 11 Czerwiec 200618 l to nie sa jakies wielki "poprawki" ... kilka szczegolow moim zdaniem poprawiajacych "efekt" oczywiscie wszystko zalezy od gustu
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Tego motyla i Pierścień wywaliłbym- w końcu nikt nie trzymałby Jedynego na stole:P Ogólnie praca ciekawa. Pytanko: skąd wziąłeś to pismo? To znaczy z jakiej strony ściągnąłeś ten tekst w Angerthasie??