dyonizoss Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 taka tam prosta scenka, do pocwiczenia maxwella, niektóre rzeczy pozostawiaja sporo do zyczenia ( np resztka wina w kielonie) pecherzyki chyba wyszły tak jak chcialem, tą metodą z flipowaniem ( dzieki chłopaki :) PoZdRo!!! wieksza rozdziałka : http://img218.imageshack.us/img218/5983/kompozycja18kd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 z czegoz jest ten pierscionek? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 srebro lub chrom, jak kto woli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 after wedding to ten pierscionek powinien być na palcu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piun Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 wino w kieliszku faktycznie troszke nie teges, zastanawia mnie jeszcze widelec w lewym dolnym rogu - to załamanie światła go tak zniekształca czy on jakis dziwnie wykrzywiony jest. A co do całości - gdybys dopracował jeszce kilka drobrych szczegułów byłaby to naprawde swietna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Jak dla mnie praca w 99 % jest bardzo dobra... to coś w kielonie wygląda mi na krew...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 z powodu tego pierścionka i rozlanego wina bardziej mi pasuje tytuł There's no wedding :-D, a pracka nawet przyjemna tylko jak dla mnie troszke za monotonnie kolorystycznie i za pusto. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ogólnie, poza kilkoma babolami bardzo ładnie :) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ladny dof :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 A jaki czas renderingu? Według mnie pudełko lewituje, materiał w pudełko plastikowy, no i ciut za duży DoF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 daje tekstirke obrusu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 wsio ladnie ale ta cerata mi sie nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 wszystko mi się podoba.. fajny DOF :D nice job.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 hejka! wielkie dzieki za komentarze. jezeli chodzi o pracke to renderowane w maxwellu, rozdziałka 1200 na 900 , osiagniety sampling to cos lekko ponad 16, renderowało sie nocke ( nie pamietam dokłdnie ile godzin). Apropos materiału wina to wiem ze kuleje, elementów malo bo nie chciałem przekombinowac, swiatło rzeczywiscie moze sie monotonne wydawac. Pudełeczko nie lewituje, dolne wierzchołki sa zeskalowane do srodka ale na ujeciu tego nie widac. A cerata/obrus taka miała byc :) merv_ texturka dla Ciebie, zaznaczam ze nic specjalnego:) PoZdRo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 ładnie ładnie... lubię takie bardzo... 8/10 + 1pt że nie jest to ani samochód, ani tematyka cyber/fantasy ;) czyli 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 dzieki za teksturke :0 przyda sie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi