Sefer Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Rzucam wam wizke na pożarcie. Od razu mówię, że nie ja to projektowałem. Można by to dopracować, ale wizka miala być na szybko. Jest tu sporo błedów, ale nie bede już nic poprawiał :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ladne ale podloga toche mi nie pasi no i to po lewej - ten szary slupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 po pierwsze nie na szybko tylko w dwa tygodnie, po drugie co klamiesz ze nie projektowales jak architektki dostarczyly Ci jeno sciany i model tego kutafona po lewej?:P (eh, zemsta jest slodka;)) a tak calkiem serio to poza paroma pierdolami o ktorych zapewne wiesz;) calkiem niezle - jak na Ciebie;) btw. ak tam ravioli? mam nadzieje ze pichcisz;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Szkoda mi Cie, ze nikt tu nic nie pisze, wiec sie zlituje i cos skrobne, choc juz to ode mnie dzis slyszales (dalej mozesz wiec nie czytac). Plusy: ogolne wrazenie, fajny stol, calkiem ok oswietlenie, obraz i ze nikogo nie zabiles robiac to wnetrze. Minusy: ze nikogo nie zabiles, paskudna podloga, troche dziwny kadr dziwnie scinajacy okno z prawej, lampa nad stolem w dziwnym miejscu i te macki obcego z lewej strony. Troche ustawienia by sie lepszejsze GI przydaly co by plam nie bylo na suficie. Daj moze wieksza wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 ogolnie pozytywna scenka ale popracuj nad oswietleniem, sufit wydaje mi sie strasznie brudny (prawdopodobnie zle ustawienie fotonow tak mi sie wydaje) te szare elementy nie pasuja do wystroju a dodatkowo wygladaja jak by lewitowaly, pogloge to chyba ktos dopiero co woskowal, szafa po lewej wydaje sie nie dopracowana, krzesla ladne, stoliki tez w porzadku, podobaja mi sie firanki. Niewiem na jakiej zasadzie wisi ta lampa nad stolikiem. Kanapa i fotel ladne (jak z "Black Red White") pozatym dobrze dopasowane tlo i kwiatek. Tyle by bylo z mojej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Ogólnie mi sie nie podoba chyba wszystko...sory :) - stół fajny ale mapowania na nim tobie wyszło - chrom zły(nie podoba mi sie) - wazon(czy coś innego) ten po lewej zupełnie mi nie pasuje - brzydkie krzesła - brzydki obraz + fajne zasłony + ładny render :) + ładny widok za oknem pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mi sie caloksztalt bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Tomuś: to co Tobie sie podoba, mi się nie podoba i odwrotnie, jesteś moim negatywem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 przydalby sie lekki amount, lampa stojaca czy co to jest - po lewej stronie i ściana/szafa za nią nie pasują do otoczenia, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 przydalby sie lekki amount... a co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi