Skocz do zawartości

Scena 3D: Saloon

Sefer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

po pierwsze nie na szybko tylko w dwa tygodnie, po drugie co klamiesz ze nie projektowales jak architektki dostarczyly Ci jeno sciany i model tego kutafona po lewej?:P (eh, zemsta jest slodka;))

a tak calkiem serio to poza paroma pierdolami o ktorych zapewne wiesz;) calkiem niezle - jak na Ciebie;)

btw. ak tam ravioli? mam nadzieje ze pichcisz;)

pozdr

Szkoda mi Cie, ze nikt tu nic nie pisze, wiec sie zlituje i cos skrobne, choc juz to ode mnie dzis slyszales (dalej mozesz wiec nie czytac).

Plusy: ogolne wrazenie, fajny stol, calkiem ok oswietlenie, obraz i ze nikogo nie zabiles robiac to wnetrze. Minusy: ze nikogo nie zabiles, paskudna podloga, troche dziwny kadr dziwnie scinajacy okno z prawej, lampa nad stolem w dziwnym miejscu i te macki obcego z lewej strony. Troche ustawienia by sie lepszejsze GI przydaly co by plam nie bylo na suficie. Daj moze wieksza wersje.

ogolnie pozytywna scenka ale popracuj nad oswietleniem, sufit wydaje mi sie strasznie brudny (prawdopodobnie zle ustawienie fotonow tak mi sie wydaje) te szare elementy nie pasuja do wystroju a dodatkowo wygladaja jak by lewitowaly, pogloge to chyba ktos dopiero co woskowal, szafa po lewej wydaje sie nie dopracowana, krzesla ladne, stoliki tez w porzadku, podobaja mi sie firanki. Niewiem na jakiej zasadzie wisi ta lampa nad stolikiem. Kanapa i fotel ladne (jak z "Black Red White") pozatym dobrze dopasowane tlo i kwiatek. Tyle by bylo z mojej strony :)

Ogólnie mi sie nie podoba chyba wszystko...sory :)

- stół fajny ale mapowania na nim tobie wyszło

- chrom zły(nie podoba mi sie)

- wazon(czy coś innego) ten po lewej zupełnie mi nie pasuje

- brzydkie krzesła

- brzydki obraz

+ fajne zasłony

+ ładny render :)

+ ładny widok za oknem

pozdrawiam :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności