Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przepraszam za pytanie, ale chyba niedouczony jestem :o

Co to jest?

I czy aby na pewni jest to 3D?

Napisano

to jest chyba 2d... to jak cos to do innej kategorii... swoja droga mi sie nie podoba..

Napisano

duzo masz tych prac:/ patry tez tak robil i powiem ci tak - lepiej zrób jedną ale dobrą niz kilkadziesiąt slabych... co do loga to jakbym mial jakąs firmę/stronę to niechcialbym takiego miec:/ pozdr

Napisano
  • Autor
to jest chyba 2d... to jak cos to do innej kategorii... swoja droga mi sie nie podoba..

robiłem to w 3ds maxie :D tylko ze to jest pusta przestrzeń i jedno światło z dodanymi efektami :D

Napisano
  • Autor
to jest w 3d - pusta scena i ustawione tło (ale w 3d). :P

No niefajne dla mnie

Jestem na nie

to nie jest ustawione tło! to jest światło OMNI tylko ze z różnymi efektami...

Napisano

Co nie zmienia faktu, że pracka nie watra uwagi...

[edit]

trochę dystansu do swoich prac :p

Napisano

Bercik: to kolejna praca nad którą spedziłeś może z 10 minut i nad którą się cieszysz jak 13 latek ze spotkania ze striptizerką.

Weź zastanów się: czy nie lepiej popracować nad jakąś pożądniejszą sceną? nie lepiej zrobić dużą, skomplikowaną prackę? nie lepiej najpierw popracować?

na takim forum rozgłos można zyskać na dwa sposoby: albo będziesz dobry w tym co robisz i każdy będzie leciał do ciebie z pytaniami na GG czy PM'a albo dasz się ludziom we znaki jako zwykły krzykacz-populista, nic nie robiący sobie z czegoś takiego jak estetyka czy zmysł smaku.

Póki co coraz bardziej zbliżasz się do tej drugiej opcji...

Praca jest niewarta uwagi: ot kolejny user powbawił się jakimiś tam efektami i czeka na ochy i achy. Niestety poczekasz sobie jeszcze trochę...

Napisano

serwus :)

a posiedź przy tym drugie trzy minuty - bedzie ciekawsze.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

nie podoba mi sie...

symetryczne to-to jest kolorki - żółty ... hmmm

popracuj jeszcze, najlepiej przerzuc sie do corela - jakiegos programu do grafiki 2D - tam o wiele lepsze efekty Ci wyjda jesli chodzi o tmt loga...

nie zniechecaj sie - wloz troche wiecej pracy - najlepiej zacznij od szkicy odrecznych przed przystapieniem do projektowania - to pomaga i pobudza wyobraznie.

pozdro

Napisano

Zauważyliście, że słabe prace cieszą się większym zainteresowaniem niż dobre... Ten topik na parę godzin i jest poświęcony kiczowatej pracy a już ma dwie strony... Sad...