piotrek Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Przepraszam za pytanie, ale chyba niedouczony jestem :o Co to jest? I czy aby na pewni jest to 3D?
skiki Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 to jest chyba 2d... to jak cos to do innej kategorii... swoja droga mi sie nie podoba..
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 duzo masz tych prac:/ patry tez tak robil i powiem ci tak - lepiej zrób jedną ale dobrą niz kilkadziesiąt slabych... co do loga to jakbym mial jakąs firmę/stronę to niechcialbym takiego miec:/ pozdr
Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 to jest chyba 2d... to jak cos to do innej kategorii... swoja droga mi sie nie podoba.. robiłem to w 3ds maxie :D tylko ze to jest pusta przestrzeń i jedno światło z dodanymi efektami :D
DesignStudio Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 to jest w 3d - pusta scena i ustawione tło (ale w 3d). :P No niefajne dla mnie Jestem na nie
Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 to jest w 3d - pusta scena i ustawione tło (ale w 3d). :P No niefajne dla mnie Jestem na nie to nie jest ustawione tło! to jest światło OMNI tylko ze z różnymi efektami...
piotrek Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Co nie zmienia faktu, że pracka nie watra uwagi... [edit] trochę dystansu do swoich prac :p
Bercik Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Napisano 16 Czerwiec 2006 heej, spokojnie :p troche wyrozumiałości :PP
tweety Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Bercik: to kolejna praca nad którą spedziłeś może z 10 minut i nad którą się cieszysz jak 13 latek ze spotkania ze striptizerką. Weź zastanów się: czy nie lepiej popracować nad jakąś pożądniejszą sceną? nie lepiej zrobić dużą, skomplikowaną prackę? nie lepiej najpierw popracować? na takim forum rozgłos można zyskać na dwa sposoby: albo będziesz dobry w tym co robisz i każdy będzie leciał do ciebie z pytaniami na GG czy PM'a albo dasz się ludziom we znaki jako zwykły krzykacz-populista, nic nie robiący sobie z czegoś takiego jak estetyka czy zmysł smaku. Póki co coraz bardziej zbliżasz się do tej drugiej opcji... Praca jest niewarta uwagi: ot kolejny user powbawił się jakimiś tam efektami i czeka na ochy i achy. Niestety poczekasz sobie jeszcze trochę...
kannu Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 serwus :) a posiedź przy tym drugie trzy minuty - bedzie ciekawsze. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
jasiek311 Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 nie podoba mi sie... symetryczne to-to jest kolorki - żółty ... hmmm popracuj jeszcze, najlepiej przerzuc sie do corela - jakiegos programu do grafiki 2D - tam o wiele lepsze efekty Ci wyjda jesli chodzi o tmt loga... nie zniechecaj sie - wloz troche wiecej pracy - najlepiej zacznij od szkicy odrecznych przed przystapieniem do projektowania - to pomaga i pobudza wyobraznie. pozdro
Aust Napisano 16 Czerwiec 2006 Napisano 16 Czerwiec 2006 Zauważyliście, że słabe prace cieszą się większym zainteresowaniem niż dobre... Ten topik na parę godzin i jest poświęcony kiczowatej pracy a już ma dwie strony... Sad...
Rekomendowane odpowiedzi