Huter Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Witam ... ... bardzo szybka praca która miała powstać jakby na wczoraj ... ogólny koncept: coś w stylu SF co wygląda groźnie ... :P ... teoretycznie są to jakieś kosmiczne działa ;) ... a w praktyce sam nie wiem co to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 ladnie to wyglada, a ze zrobione jak zrobione :) ech, kto bys ie wdawal w szczegoly ze sie gryzie (cienei malo kosmiczne, eksplozje niezgrane z tlem; wazne ze sie swici i ladnei wyglada; vpost rulez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2006 [...] vpost rulez ? Hehe ... i PI oczywiście ;) ... Wiesz ... w sumie się miało świecić i ładnie wyglądać :) - to jakby zlecenie na krótki czas od dużego grona graczy pewnej gry on-line ;) ... grafika sojuszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 O jak ja lubię takie dziwne rzeczy futurystyczno - fantastyczne:D Dlatego bedę krzyczeć: jes, jes, jes!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 a mi jakos nie lezy moze malo kosmiczny jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować Miałbyć bump ... ale jakoś mi się nie chciało robić materiału dla bumpa ;) ... Greeble dał oczekiwany efekt bardzo szybko, a jego dzieło pancerza się bardzo spodobało zleceniodawcom - a o to chodziło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr Przyznam się, że był taki zamiar ale nie mogłem ... zgrupowałem obiekt z innymi częściami które jak na ironie prawie nie widać ... po ungroup okazało się, że modyfikator znikną z listy modyfikatorów ... a nie zastosowałem collapse :/ ... czyli już nie miałem wpływu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 20 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2006 to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10 Jeśli chcesz dowodu to mogę dać screena z podglądu :P ... wszystko z wyjątkiem tła zostało zrobione w 3D i lekko poprawione w PI ... ale to są wręcz malutkie poprawki polegające na poprawie kolorów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi