Napisano 18 Czerwiec 200618 l Witam ... ... bardzo szybka praca która miała powstać jakby na wczoraj ... ogólny koncept: coś w stylu SF co wygląda groźnie ... :P ... teoretycznie są to jakieś kosmiczne działa ;) ... a w praktyce sam nie wiem co to jest :)
Napisano 18 Czerwiec 200618 l ladnie to wyglada, a ze zrobione jak zrobione :) ech, kto bys ie wdawal w szczegoly ze sie gryzie (cienei malo kosmiczne, eksplozje niezgrane z tlem; wazne ze sie swici i ladnei wyglada; vpost rulez ?
Napisano 18 Czerwiec 200618 l Autor [...] vpost rulez ? Hehe ... i PI oczywiście ;) ... Wiesz ... w sumie się miało świecić i ładnie wyglądać :) - to jakby zlecenie na krótki czas od dużego grona graczy pewnej gry on-line ;) ... grafika sojuszu ;)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l O jak ja lubię takie dziwne rzeczy futurystyczno - fantastyczne:D Dlatego bedę krzyczeć: jes, jes, jes!:)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Autor gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować Miałbyć bump ... ale jakoś mi się nie chciało robić materiału dla bumpa ;) ... Greeble dał oczekiwany efekt bardzo szybko, a jego dzieło pancerza się bardzo spodobało zleceniodawcom - a o to chodziło ;)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Autor mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr Przyznam się, że był taki zamiar ale nie mogłem ... zgrupowałem obiekt z innymi częściami które jak na ironie prawie nie widać ... po ungroup okazało się, że modyfikator znikną z listy modyfikatorów ... a nie zastosowałem collapse :/ ... czyli już nie miałem wpływu ...
Napisano 20 Czerwiec 200618 l to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10
Napisano 20 Czerwiec 200618 l Autor to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10 Jeśli chcesz dowodu to mogę dać screena z podglądu :P ... wszystko z wyjątkiem tła zostało zrobione w 3D i lekko poprawione w PI ... ale to są wręcz malutkie poprawki polegające na poprawie kolorów :]