Skocz do zawartości

Scena 3D: "Coś" w kosmosie

Huter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ...

... bardzo szybka praca która miała powstać jakby na wczoraj ... ogólny koncept: coś w stylu SF co wygląda groźnie ... :P ... teoretycznie są to jakieś kosmiczne działa ;) ... a w praktyce sam nie wiem co to jest :)

ggg.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

[...]

vpost rulez ?

Hehe ... i PI oczywiście ;) ...

Wiesz ... w sumie się miało świecić i ładnie wyglądać :) - to jakby zlecenie na krótki czas od dużego grona graczy pewnej gry on-line ;) ... grafika sojuszu ;)

gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować

Miałbyć bump ... ale jakoś mi się nie chciało robić materiału dla bumpa ;) ... Greeble dał oczekiwany efekt bardzo szybko, a jego dzieło pancerza się bardzo spodobało zleceniodawcom - a o to chodziło ;)

mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr

Przyznam się, że był taki zamiar ale nie mogłem ... zgrupowałem obiekt z innymi częściami które jak na ironie prawie nie widać ... po ungroup okazało się, że modyfikator znikną z listy modyfikatorów ... a nie zastosowałem collapse :/ ... czyli już nie miałem wpływu ...

to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10

Jeśli chcesz dowodu to mogę dać screena z podglądu :P ... wszystko z wyjątkiem tła zostało zrobione w 3D i lekko poprawione w PI ... ale to są wręcz malutkie poprawki polegające na poprawie kolorów :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności