Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam ...

... bardzo szybka praca która miała powstać jakby na wczoraj ... ogólny koncept: coś w stylu SF co wygląda groźnie ... :P ... teoretycznie są to jakieś kosmiczne działa ;) ... a w praktyce sam nie wiem co to jest :)

ggg.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie to wyglada,

a ze zrobione jak zrobione :) ech, kto bys ie wdawal w szczegoly ze sie gryzie (cienei malo kosmiczne, eksplozje niezgrane z tlem; wazne ze sie swici i ladnei wyglada;

vpost rulez ?

Napisano
  • Autor
[...]

vpost rulez ?

Hehe ... i PI oczywiście ;) ...

Wiesz ... w sumie się miało świecić i ładnie wyglądać :) - to jakby zlecenie na krótki czas od dużego grona graczy pewnej gry on-line ;) ... grafika sojuszu ;)

Napisano

O jak ja lubię takie dziwne rzeczy futurystyczno - fantastyczne:D Dlatego bedę krzyczeć: jes, jes, jes!:)

Napisano
  • Autor
gwiezdne wojny to to nie są... Cosie mało pomysłowe, mogłeś bardziej pogreeblować

Miałbyć bump ... ale jakoś mi się nie chciało robić materiału dla bumpa ;) ... Greeble dał oczekiwany efekt bardzo szybko, a jego dzieło pancerza się bardzo spodobało zleceniodawcom - a o to chodziło ;)

Napisano
  • Autor
mogles troche greebla zagęścic, nie wygląda jakoś zle ale kompozycja mi nie pasi, pozdr

Przyznam się, że był taki zamiar ale nie mogłem ... zgrupowałem obiekt z innymi częściami które jak na ironie prawie nie widać ... po ungroup okazało się, że modyfikator znikną z listy modyfikatorów ... a nie zastosowałem collapse :/ ... czyli już nie miałem wpływu ...

Napisano
  • Autor
to jest 3d? to tlo powoduje ze wyglada jak 2d. Ale ogólnie fajnie. 8/10

Jeśli chcesz dowodu to mogę dać screena z podglądu :P ... wszystko z wyjątkiem tła zostało zrobione w 3D i lekko poprawione w PI ... ale to są wręcz malutkie poprawki polegające na poprawie kolorów :]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.