polka dot Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 28 i 29 czerwiec, wyspa piaskowa we wroclawiu. maja sie pojawic takie slawy jak skalpel, miloopa a nawet sam vadim, wiecej informacji pod adresem http://www.wroclawnonstop.pl/pl/show/program/category/24/page/2/event/59 tak btw. kto mnie przenocooje? 27 mam egz w gliwicach to na 28 jakos dojade do wroclawia, zostalbym odrazu na event ale nie mam gdzie spac :D milo byloby zobaczyc kogos z was, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 co, nikt nie bedzie mial pooltora metra wolnego miejsca na noc? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 heheeh poltora metra?? tos nie za duzy ;P kome noce cieple dworzec przytulny jakby byla zimna noc napewno znajdzie sie jakis(as) bezdomny co by cie ogrzal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Panowie on nie gryzie :D Przynajmniej mnie nie ugryzł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi