Napisano 22 Czerwiec 200618 l wygrzebalem archiwalia archiwaliow, plik jest mocno skompresowany i wjakijs dzikiej rozdzielczosci , ale po dekompresji (kazdy moze sobie sam, a jak mam mocny komp to nawet nei musi) daje sie go obejrzec, 461kb http://www.skola.trelleborg.se/~przemyslaw.kowalski/prekambr/szczelamy_z_pulty.avi jest tam banda krasnali (tekstur nei ma, bo jak 9 lat temu to byly takie te p166 i 16 ramu :) a "X-wing vs Tie-fighter" w ktorym tekstury pojawily sie na powaznie pierwszy raz byl calkiem nowa gra) ten koles w pomaranczowo niebeiskich gaciach ma lunete i sie lampi w costrzelac, macah tam do nich lapami, jeden trzyma sztandara, jeden siedzi na pociskach, dwoch kreci korba a jeden laduje ten dymiacy pocisk, a to wszystko stoji w blocie, wszystko trzyma sie na linkach i obraca na pivotach, kosci byly mi wtedy jeszcze obce, wiec utrzymanie tego w takim stanie kosztowalo duzo nerwow, nei wiem czy tu jest co komentowac, to jest prehistoria :) jakos jest jaka jest :) wykopaliska
Napisano 22 Czerwiec 200618 l :o jest "mocno" skompresowane...tak mocno, ze nie da sie ogladac, bo sie zacina:\.
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Przynajmniej młodzi mogą zobaczyć jaka grafike robiło sie 9 lat temu, troche mi skacze ta animka i jakas taka kwadratowa :) .
Napisano 22 Czerwiec 200618 l fajne ;] fakt troszke ścina ale u mnie da się obejżeć. krasnalki przypominają mi postacie z final fantsy 7 kulkowa budowa ciała. posdr
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Autor final fantasy to wtedy jeszcze nei bylo, to byly czasy zaraz przed diablo i starcraftem :) krotko po wyjsciu win95
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Ale stareńkie ... no to są zabytki muzealne :) Ale ładne jak na taką technikę chociaż dzisij animacje RTSach sż lepsze :P Szacunek :)
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Aż milo popatrzec:) nie dziwie sie ze przy takiej technice olewali te 9 lat temu efekty specjalne w filmach:]
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Autor w tam zaraz olewali, na pare blyskawic dlubanych piorkiem i rylcem na tasmie wydawali krocie :) zrobienei tego na kompie bylo drozsze niz recznie, a garstka ludzi ktorzy to umiala zrobic ladnie i szybko..... to po prostu bylo wtedy polowanie z armata na muche, dzis... dzis komputery sa inne, programy doskonalsze, umiejetnosci powszechneijsze dzieki wymianie mysli w necie..... the world has change, I feel it in the net, I fell it in the soft, I feel it in hardware... thou thee was hast been forgoten...
Napisano 8 Lipiec 200618 l Lol oldschool 8D pamietam...moj pierwszy animowany filmik tez powstawał na zasadzie rotacji obiektami 8D Fajnie wyszlo. Pozdrawiam