Napisano 4 Wrzesień 200321 l Z nudów miedzy pracą nad filmami zrobiłem sobie nową tapetę... to w dużej mierze rzecz gustu, więc o tym się raczej nie dyskutuje.. tak tylko wrzuciłem żeby można sobie rzucić okiem (jakby komuś się starsznie nudziło na przykład :P Ale w razie czego moża pisać... że szaro bura i ponura, że niefunkcjonalna, czy co tam sobie chcecie, tylko nie liczcie pliis na jakieś updaty [lol2] to w końcu tylko moja tapetka Obrazek
Napisano 4 Wrzesień 200321 l SUPER! Uwielbiam miec na pulpicie bialy kwadracik z czerwonym krzyzykiem w srodku :P
Napisano 4 Wrzesień 200321 l hehe prosze ja cie bardzo naprawde nie ma za co. A co do tapetki to jest naprawde ciekawa i bardzo ladna takie celtyckie wzory i wogole chyba dam se ja na pulpit :P pozdrawiam:P
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Hmm... fajna, wrzucilbym sobie ja na pulpit, ale teraz Bjork sie tam zagniezdzila i za nic nie chce zejsc :(
Napisano 5 Wrzesień 200321 l Bardzo płaski ten obrazek:P I bardzo ładny, jednak pierwsze wrażenie przestrzeni wywierane przez nasycenie swiatła i cienia jest lekko zachwiane przez statyczną kreskę całego obrazka. Moze dlatego Gothamowi sie znudziło:)Praca bardzo ładna. Pozdrawiam[piwo]
Napisano 6 Wrzesień 200321 l bardzo ciekawy wzór, ale dla mnie zdecydowanie za mało kolorowe jak na pulpit :) hihi pozdrawiam