xeav Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Użyteczna strona, szczególnie dla początkujących, zawierająca wiele pytań i odpowiedzi nt języka skryptowego MEL. [link]
piotrek Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Nowość to nie jest, ale stronka ciekawa :)
mathix Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Stronka fajna, chociaż zazwyczaj przeszukuję cgtalk jak mam problemy ze skryptem (a wychodzi na to, że muszę tak czy inaczej sam ten problem rozwiązać). Btw słyszeliście o tym, że Mayce 8 ma być możliwe używanie Pythona?
mathix Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 Nie mam pojęcia. Też chciałbym wiedzieć. Może coś na Siggraphie powiedzą? Swoją drogą znalazłem jeszcze coś ciekawego: http://www.autodesk.de/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=7273974 Superwygodny C# zamiast starzejącego się już C++ w Maya API? Mi się podoba :).
Destroyer Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 co do majki to kolejne wersje wychodziły co około 10 miechów jak poprzednia była w singaphr to teraz powinna być troche wcześniej ale alias został przejęty i wszystko może sie zmienić zresztą regóły nie ma ;-)
Rekomendowane odpowiedzi