Jim mee Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Hi , obiecane dawno modeliki dla fanów Star Wars. Umieszczam tu w Vip ie ponieważ jeszcze będzie rigowanie , materiały i wiele innych. Tymczasem ot moje niemałe wypocinki :
mkk3a Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 heh, fajne rozumiem, ze swiatło i materiały to na razie tylko prowizorka? ten niebieskoszary to AT-ST ?
hkropinski Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 fajnie, tylko te materialy i rendery mi sie nie podobają;)
mrkrzysiek Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 pierwsze dwa fajne a ten trzeci jakiś taki dziwny ale że to WIP to mam nadzieje ze poprawisz:)
Jim mee Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 BARDZO dzięki za commentsy :) . Mkk3a , sorki ale brak danych czy to jest AT-ST. To chyba ten sam co 1y tylko wersja dla dla "nie Technics" Tak , świateł generalnie tu nie ma, samo GI. Materiały, że słabe wiem :( kompletnie nie znam się na nich ... Czy macie jakis pomysł / miejsce jak/gdzie można się dokształcić o materiałach trochę . Pomóżcie tu proszę.
CzAk1 Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Ten trzeci to AT-RT...coś a'la prototyl AT-ST Co do modeli to pierwsze dwa fajne...zwłaszcza droid mi się podoba. Teksturki trzeba poprawić.
Jim mee Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Napisano 29 Czerwiec 2006 Fajni banditos. & hihi , jakie texturki ? :)
Rekomendowane odpowiedzi