xeav Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Nextlimit wydał nową wersję programu RealFlow, narzędzia do symulacji fluidów dla windows i linux. RealFlow został wykorzystany w wielu znanych produkcjach filmowych (X-Men 3, Ice Age 2, Return of the King, Poseidon). [link]
piotrek Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Czyżby nadal nie było mozliwości sieciowego liczenia?
Destroyer Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 xeav o tyyyy codziennie wchodziłem na stronke realflowa aby tego newsa zapodać a ty znowu mnie ubiegłeś następnym razem cie ubiegne ;-P pozdro
Gordy Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 a co jest nowego poza mozliwością pisania skryptów? Interface? Jakieś presety?
Gość obo Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 A demko jakieś jest?? Bo ja tam nie mogłem znaleźć :/
xeav Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 fikołek, może następnym razem :) obo, jest http://www.nextlimit.com/realflow/try.htm
Destroyer Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 dwa dni temu ukazała sie wersja 4.2.3.0102 w której dodano pare nowych funkcji oraz poprawiono mase błędów, może już nie będzie wywalac tak z nienacka :P link lista dokonanych zmian -edit- heh dopiero zauważyłem że mają liste mailingową :P ale gapa ze mnie :D
Rekomendowane odpowiedzi