Richie Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Głowa(rezultat boxmodelingu) nie zalezy mi na duzej szczegolowosci wiec zastosowalem troche uproszczen zalezy mi na stworzeniu scenki ktora wygladala jak w teledysku Depeche Mode "Enjoy the silence". Sadze ze najlepiej bylo by uzyc w tym celu materialu typu Ink'n'paint na dole przyklady. POTRZEBNE komentarze sugestie
jaccunio Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 hmm, nawet przy ink'n'paint bledy w proporcjach bedzie widac:)
brumugun Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 Render troche niewyrazny, slabo bryle widac , ale jesli sie nie myle to: czaha na gorze troche wgnieciona troche zakraglij tzn do przodu nie ktore vertexy deczko, oczy wydaje mi sie troche za szeroko rozstawione blizej do nosa przysun troche, slabo zarysowane kosci policzkowe , dol nosa tam za plaski po bokach, czy to nad gorna warga to wgniecenie ? nie moze tak byc, szczeka troche slabo zarysowana poszerz , podbrodek za waski,(to ma byc kobieta jesli tak to dwieostatnie uwagi niewazne no moze minimalnie szerzej) pokaż może rzuty z profilu z przodu z siatkami, i wrzuc widoki z viewporta nie rendery (jeszcze przydaly by sie siatki bez smootha zeby mozna sie bylo w niej polapac). Im wiecej informacji nam dostarczysz tym latwiej bedzie dawac wskazowki , porady.
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2006 Napisano 30 Czerwiec 2006 pokaz siatke, bo model slabiutko widac, ale napewno jest krzywy, pozdrawiam
Richie Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 wrzucam siatki teraz bo wczaraj mi forum nie dzialalo (!!!!!1)
Richie Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 Zalezy mi na tym aby calosc miala jak najmniej Vertex'ow. Dlatego jak juz mowilem pozwolem sobie na uproszczenia. PS:Ale nie jest hyba cos źle? w mesh smoothie raczej bledow nie widac.
Richie Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Napisano 16 Lipiec 2006 nareszcie update wiem ze jeszcze model "czlowieka" wymaga jeszcze troche pracy ale prezetuje koncepcje.:
Rekomendowane odpowiedzi