Napisano 1 Lipiec 200618 l Mam pytanie do Wszystkich.Jak stworzyc effekt strzełającej zbroi(hodzi mi o "światło" )??? wszystkie propozycje kierujcie na: volkovi@bk.ru
Napisano 2 Lipiec 200618 l ??? Jaki efekt? Jakiej "strzełającej zbroi". Nie mam pojęcia co to jest strzełanie, poza tym nie mogę sobie wyobrazić jak zbroja "strzeła". Napisz normalnie pytanie, podaj jakieś przykłady (obrazki, animacje) i nie podawaj maila, bo forum jest po to, żeby tutaj pisać - na pocztę nikt Ci nie odpowie.
Napisano 2 Lipiec 200618 l moze sprecyzuj troche... bo za bardzo nieiwem co to "stzrelająca zbroja":D
Napisano 9 Lipiec 200618 l buhahahahha polewka :D z tego co mi sie wydaje to chodzilo mu chyba o strzelajaca bron :D:D:D
Napisano 10 Lipiec 200618 l What?? Aż sobie w google wpisałem to tajne słowo ale nic... :) P.S Napisz dokładniej o co chodzi bo aż ciekaw jestem ;p
Napisano 10 Lipiec 200618 l Mam taki maly problem jak sciagnac Directa3D?? Pomuzcie plz to bardzo wazne.
Napisano 10 Lipiec 200618 l Mam taki maly problem z kad scagnac direct 3d??? Pomuzcie plz tobardzo wazne bo bez niego nie moge uruchomic mojej gry napiszcie dajcie link cokolwiek plz.
Napisano 10 Lipiec 200618 l Igoreshkin -> proponuje przed założeniem wątku wytrzeźwieć :P grosu-> musisz najpierw kupić internet na dyskietce a jak tam nie będzie to musisz zainwestować w DVD
Napisano 10 Lipiec 200618 l Master...zes wymyslil....internet na dyskietce? ja ten tego go z sieci sciagalem!! wydaje mi sie ze ta strzelajaca zbroila cos...i tu chodzi o animacje...moze cos a'la Lara Croft!! a ta Directa3d to jakis program do 3d? Grosu masz wlasną gre? i ci nie chce poojsc? popros!
Napisano 10 Lipiec 200618 l Zgaduje, że ta "strzełająca zbroja" to błysk światła skierowany od zbroi do "obserwatora" (oglądającego obrazek) mogę się mylić ... to luźna interpretacja ;) Co do tego, jak ten efekt uzyskać, to musiałbyś pierw napisać w czym chcesz ten efekt uzyskać. GrOsU piszesz tak, ze nie wiem czy traktować to na serio czy też nie (i dlaczego w temacie który nie ma nic wspólnego z twoją prośbą?)... ale directx znajdziesz przy niemalże każdej grze no i z neta, wpisz w google (taka mało popularna stronka dla wtajemniczonych 0.o ) directx i ściągaj do woli. Śmieszny temat :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Łoo JEZU jak tu się fajnie namieszało :D:D... Internet na dyskietce do nabycie w TV Markecie... Jak pewno wszystko wiedzą zgrywał Chuck Norris na Toshibie prędkością 52x.. Zwykłą DVD tego nie wypalisz.. ;/... P.S Pamiętaj, że jest to obraz obrazu dyskietki na dyskietce internet.iso
Napisano 2 Luty 200916 l Dzień Dobry Wszystkim.Dziękuję za nabijanie się,trochę czasu upłyneło od momentu zakładania tego topiku(ja sam niewiem jak mogłem coś takiego napisać ;P).Nie jestem polakiem i przepraszam za zamieszanie.A hodziło mi o to:http://www.render.ru/forum/viewtopic.php?topic_id=110331