owca Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Witam! Czy zna ktoś jakiś łatwy w obsłudze program do projektowania domów? Chodzi mi o wymodelowanie i nałożenie tekstury (ewentualnie jakieś proste otoczenie). Sam zrobiłbym to w maksie ale ma on być dla znajomego. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 jest cos takiego, chyba pro100 sie nazywa. pozdr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Hmmm... The Sims...? Roftl A tak na serio: pro100 jest baaaardzo prosciutki i na dobra sprawę to taka zabawka, by w biurze zrobic komuś wizke szafy wnekowej w 5 minut przy ilorazie inteligencji sekretarki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owca Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 wspomniałem już że ma to być projektowanie domów ale z zewnątrz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 No, to do tego Pro100 sie nie nadaje: on jest tylko od tandetnego interioru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demigod Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 jak dobrze pamietam to chyba sie nazywalo tak : 1. Arcon 2. Archicad ten pierwszy to wiem ze bardzo latwy w osbsludze :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts