CyFix Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Witam! dawno mnie tu nei bylo, ale chcialem zaprezentowac moj nowy projekt... mercedes CLS, jak narazie jeden dzien roboty.. zapraszam do komentowania
Fargate Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 no wiec front wyglada calkiem niezle, czego niestety nie mozna powiedziec o reszcie samochodu :) (zapewnie wina 1 dnia pracy:P) babole w karoserii pewnie sam widzisz wiec dzialaj w tym kieunku. do wymiany masz kola (IMO) fela taka niespecjalna a opona za cieka. ogolnie bardzo pozytywnie, czekam na wiecej :)
CyFix Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Napisano 4 Lipiec 2006 no wlasnie strasznie dlugie te ramiona wyszly... tak jest w oryginale :] http://www.desktopmachine.com/framepic.php?id=6954&size=w1920
Gordy Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Opona za cienka? Facet to AMG a nie "Florida ride" mercedes
hkropinski Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 przod niezgodny z oryginalem, tyl tez, boki i tyl falumą, pozdr
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 No troche bledow jest ale ogolny zarys poprawny. Fele zmniejsz troszke i daj wyzszy profil opony i juz ;) Z tym przodem to faktycznie - pewnie sie do niego przylozyles bo robiles w pierwszej kolejnosci po czym stwierdziles ze robiles go za dlugo albo nie mogles sie doczekac koncowego efektu i poszedles w tyl jak blyskawica no i wyglada tak jakby w niego wlasnie piorun strzeli bo cos tam "nie ten teges..."... Ale ogolnie fajnie :D
hkropinski Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 sorry ze odkopuje wątek, ale mam pytanie do CyFixa -> skąd masz blueprinty? pozdr
CyFix Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 sorry ze odkopuje wątek, ale mam pytanie do CyFixa -> skąd masz blueprinty? pozdr spoko, to przeciez wątek z rana :)) a blueprinty.. sam nie wiem, mialem na dysku bo zpaisuje sobie te ktore planuje wykorzystac ;] jak chcesz to moge wrzucic tu.. no i maly update..
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 ok, jakbys mogl wrzucic to bylbym wdzieczny;) pozdarwaim
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Ten lakier ma jakies dziwne rozowe przebarwienia... no chyba ze to lakier "kameleon" :) Ogolnie wymodelowales mojego ulubionego Merola... :D
CyFix Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 no i zaczynamy powoli z wnętrzem :) a blueprinty sa tutaj:http://www.smcars.net/forums/attachment.php?attachmentid=37505
Diesel Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Jeśli chodzi o fragment tej konsoli to wygląda na bezbłędną jak narazie jest super:)
pecet Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 ładnie ładnie, tylko to drewno wygląda jak ze starej szafy :p
mentaller Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 własnie podobne znajdziesz w mercach ;]. naprawde ładnie. można wiedziec ile to ma poly ?
CyFix Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Napisano 11 Lipiec 2006 no jak narazie 67k ;))) a bedzie duzo wiecej.. akurat w tym mercu jest takie drewienko.. i wyglada calkiem niezle :D
Rekomendowane odpowiedzi