Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! dawno mnie tu nei bylo, ale chcialem zaprezentowac moj nowy projekt... mercedes CLS, jak narazie jeden dzien roboty.. zapraszam do komentowania

cls56uu.jpg

cls60tv.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no wiec front wyglada calkiem niezle, czego niestety nie mozna powiedziec o reszcie samochodu :) (zapewnie wina 1 dnia pracy:P)

babole w karoserii pewnie sam widzisz wiec dzialaj w tym kieunku.

do wymiany masz kola (IMO) fela taka niespecjalna a opona za cieka.

ogolnie bardzo pozytywnie, czekam na wiecej :)

Napisano

No troche bledow jest ale ogolny zarys poprawny. Fele zmniejsz troszke i daj wyzszy profil opony i juz ;) Z tym przodem to faktycznie - pewnie sie do niego przylozyles bo robiles w pierwszej kolejnosci po czym stwierdziles ze robiles go za dlugo albo nie mogles sie doczekac koncowego efektu i poszedles w tyl jak blyskawica no i wyglada tak jakby w niego wlasnie piorun strzeli bo cos tam "nie ten teges..."... Ale ogolnie fajnie :D

Napisano
  • Autor
sorry ze odkopuje wątek, ale mam pytanie do CyFixa -> skąd masz blueprinty? pozdr

spoko, to przeciez wątek z rana :)) a blueprinty.. sam nie wiem, mialem na dysku bo zpaisuje sobie te ktore planuje wykorzystac ;] jak chcesz to moge wrzucic tu..

no i maly update..

cls131rv.jpg

cls91ft.jpg

cls145hi.jpg

Napisano
  • Autor

no i zaczynamy powoli z wnętrzem :)

wnetrze28pn.jpg

a blueprinty sa tutaj:http://www.smcars.net/forums/attachment.php?attachmentid=37505

Napisano

Jeśli chodzi o fragment tej konsoli to wygląda na bezbłędną jak narazie jest super:)

Napisano
  • Autor

no jak narazie 67k ;))) a bedzie duzo wiecej..

akurat w tym mercu jest takie drewienko.. i wyglada calkiem niezle :D

1096717qy.jpg