Cruzh3r Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Siema, mam następujący problem. Potrzebuje programu w którym mógłbym załadować modele z teksturami tak żeby nadawały się na prezentacje. W prezentacji będzie kilka budynków, chce żeby dało sie je oglądać z różnych stron itp. Ewentualnie na przykład zdjąć dach z jednego z nich. Jednym słowem potrzebuje dobrego programu do prezentacji 3d. Jakiegoś 3d Viewera,
pietrius Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 nie mając zielonego pojęcia o tych rzeczach, mogę ci jedynie podsunąć, że w tutorialach w 3ds max, było coś o shockwavie, jak byś to wkuł na szybko, to tam można obracać modele.
Remedy Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Jednym z rozwiązań może być prezentacja za pomocą tego oto narzędzia http://www.holomatix.com/blaze3d/about/ . Wykorzystywane między innymi przez Nokię do prezentacji swoich telefonów na ich witrynie. Nie znam możliwości tego ale wydaje mi się, że można zrobić tym to co chcesz.
Cruzh3r Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 Chociaż to nadal nie to. Potrzebuje czegoś bardziej w stylu silnika gry do którego mógłbym, załadować właśną scene i oglądać ją jak w grze, że latam do okoła itp. ok sprawdze, i dzięki za odpowiedzi
Remedy Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Obawiam się, że nie znajdziesz nic takiego za darmo. Musisz renderować do filmów i tyle lub używać Swift3D. Chyba, że jest coś o czym nie wiem.
arcade Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 a nie możesz pokazać tego w maxie 8? dac na expert mode - pełny ekran, a potem tylko strzałki i przycisk myszki do obracania się i latasz jak w grze :P
tuall Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=27782 już za chwileczkę już za momencik wyjdzie edytor do prób i testów. prosimy o cierpliwość ściągnij demko - dach zdejmuje się klawiszem J.
Cruzh3r Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Ta sam wpadłem żeby experts mode używać, dzięki za komentarze
Rekomendowane odpowiedzi