Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siema, mam następujący problem.

Potrzebuje programu w którym mógłbym załadować modele z teksturami tak żeby nadawały się na prezentacje.

W prezentacji będzie kilka budynków, chce żeby dało sie je oglądać z różnych stron itp. Ewentualnie na przykład zdjąć dach z jednego z nich.

Jednym słowem potrzebuje dobrego programu do prezentacji 3d.

Jakiegoś 3d Viewera,

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 912
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie mając zielonego pojęcia o tych rzeczach, mogę ci jedynie podsunąć, że w tutorialach w 3ds max, było coś o shockwavie, jak byś to wkuł na szybko, to tam można obracać modele.

Napisano

Jednym z rozwiązań może być prezentacja za pomocą tego oto narzędzia http://www.holomatix.com/blaze3d/about/ . Wykorzystywane między innymi przez Nokię do prezentacji swoich telefonów na ich witrynie. Nie znam możliwości tego ale wydaje mi się, że można zrobić tym to co chcesz.

Napisano
  • Autor

Chociaż to nadal nie to. Potrzebuje czegoś bardziej w stylu silnika gry do którego mógłbym, załadować właśną scene i oglądać ją jak w grze, że latam do okoła itp.

ok sprawdze, i dzięki za odpowiedzi

Napisano

Obawiam się, że nie znajdziesz nic takiego za darmo. Musisz renderować do filmów i tyle lub używać Swift3D. Chyba, że jest coś o czym nie wiem.

Napisano

a nie możesz pokazać tego w maxie 8?

dac na expert mode - pełny ekran, a potem tylko strzałki i przycisk myszki do obracania się i latasz jak w grze :P