karny Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Zrobilem taki domek i daje do oceny. Piszcie co jest na + a co na -. 2 wersja :) pozdr.
Tores Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Widzę tylko jeden render więc odniosę się do niego: + ładna bryła, ładne GI na domku choć przy cokoliku coś za jasno wyszło, ładne drewno i wydaje mi się że słoje lecą zgodnie z naturą choć przy tej rozdzielczości mogę się mylić, ładne tło terenu za domkiem i drzewko na pierwszym planie, ładne lampy na ścianie i w ogródku - koszmarna kostka i zwalony jej rozmiar, kiepskie niebo, sztucznie roślinki powsadzane, ni ma odbić w szybkach a te w oknach dachu takie jakieś sztuczne, ten szary kolor na murkach mi nie pasi ale innym może, gąsiory na kalenicy by sie przydały i jakiś komin Osobiście odciąłbym dół obrazka i pokombinował coś zamiast tej kostki bo jest najbrzydsza a zajmuje najwięcej miejsca
karny Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 Dzieki Tores za opinie. Potwierdziles tylko moje watpliwosci. Pozdrawiam
karny Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 Komin jest z drugiej str. Wrzuce kolejne rendery jak sie wyrobie.
Synthax Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Fajne. Przaśne i takie do katalogu domów gotowych. Dobre wrażenie. Tylko popracował bym nad tą kostką bauma na podjeżdzie
Rekomendowane odpowiedzi