karny Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Zrobilem taki domek i daje do oceny. Piszcie co jest na + a co na -. 2 wersja :) pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tores Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Widzę tylko jeden render więc odniosę się do niego: + ładna bryła, ładne GI na domku choć przy cokoliku coś za jasno wyszło, ładne drewno i wydaje mi się że słoje lecą zgodnie z naturą choć przy tej rozdzielczości mogę się mylić, ładne tło terenu za domkiem i drzewko na pierwszym planie, ładne lampy na ścianie i w ogródku - koszmarna kostka i zwalony jej rozmiar, kiepskie niebo, sztucznie roślinki powsadzane, ni ma odbić w szybkach a te w oknach dachu takie jakieś sztuczne, ten szary kolor na murkach mi nie pasi ale innym może, gąsiory na kalenicy by sie przydały i jakiś komin Osobiście odciąłbym dół obrazka i pokombinował coś zamiast tej kostki bo jest najbrzydsza a zajmuje najwięcej miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
karny Posted July 8, 2006 Author Share Posted July 8, 2006 Dzieki Tores za opinie. Potwierdziles tylko moje watpliwosci. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjh Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 No i wstawiłbyś jakiś kimin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karny Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 Komin jest z drugiej str. Wrzuce kolejne rendery jak sie wyrobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synthax Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Fajne. Przaśne i takie do katalogu domów gotowych. Dobre wrażenie. Tylko popracował bym nad tą kostką bauma na podjeżdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts