Gość ewuu Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 wiem ze jest na tym forum dzial z ogloszeniami ale nie znalazlam tam nic podobnego wiec moze tu... potrzebuje kogos bieglego w maxie do zrobienia modelu - model jest prosty ale niestety ponad moje sily i mozliwosci czasowe ;) roboty dla kogos bieglego w te klocki - godzinka moze dwie, oczywiscie nie za darmo. Najlepiej ze slaska bo chcialabym osobiscie spotkac sie i wytlumaczyc o co mi dokladnie chodzi. Moze dla uzytkownikow ktorzy zamieszczaja tu swoje prace (nawiasem mowiac podziwiam warsztat!) to bedzie drobnica i raczej nie beda zainteresowani - ale moze macie jakiegos mlodszego i bystrego kolege ktorego mozecie polecic, albo miejsce np w sieci gdzie moge takich ludzi szukac, pozdrawiam :)
streaker Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 nie ten dział i należałoby podać jakieś dane kontaktowe... :P
Dawcio_m Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Jak chcesz to napisz na gg 2658932 może sie pobawie, bo jestem ze śląska.
Rekomendowane odpowiedzi