ewuu Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 wiem ze jest na tym forum dzial z ogloszeniami ale nie znalazlam tam nic podobnego wiec moze tu... potrzebuje kogos bieglego w maxie do zrobienia modelu - model jest prosty ale niestety ponad moje sily i mozliwosci czasowe ;) roboty dla kogos bieglego w te klocki - godzinka moze dwie, oczywiscie nie za darmo. Najlepiej ze slaska bo chcialabym osobiscie spotkac sie i wytlumaczyc o co mi dokladnie chodzi. Moze dla uzytkownikow ktorzy zamieszczaja tu swoje prace (nawiasem mowiac podziwiam warsztat!) to bedzie drobnica i raczej nie beda zainteresowani - ale moze macie jakiegos mlodszego i bystrego kolege ktorego mozecie polecic, albo miejsce np w sieci gdzie moge takich ludzi szukac, pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 nie ten dział :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 nie ten dział i należałoby podać jakieś dane kontaktowe... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawcio_m Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Jak chcesz to napisz na gg 2658932 może sie pobawie, bo jestem ze śląska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts