Derfalon Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Taka pracka wydłubana w ciągu 1 dnia. 3ds max8 + Vray + PS. Mi się podoba:) Oto ona (kliknij aby powiększyć): edit: Po postach dotyczących poligonów w pracy zrobiłem chyba z nimi porządek. Oceńcie sami. Dzięki za opinie:) Oto poprawiona pracka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 model jak model może być, ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, materiały brzydkie (oprócz tej "siatki" w środku tego czarnego :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Na całe szczęście w słuchawkach liczy się dźwięk a nie materiały:) A jednak myśle że dobrze udało mi się oddać materiały jakie są użyte w realu. Poza tym jak na jeden dzień dłubania to chyba nie tak źle:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Hihi, wiesz że widać polygony? No nie powinno, bo wtedy się rzuca, że to jakis render a nie realistyczna słuchawka:) Materiały myślę że git, chociaż to moja pięta Achillesowa jest, więc mogę się mylić:D Bardziej do speeda się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 w pierwszej chwili myslalem ze to suszarka :P wyglada spoko tylko tepoligony faktycznie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 ładnie, realistycznie a materiały prawie jak w oryginale nie wiem jakich materiałów się koledzy spodziewają po słuchawkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Wiem że poligony widać. Postaram się zrobić z tym porządek wkrótce. Pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 To rzeczywiście speed, lepiej podziel sie jak zrobiłeś te wstażki w tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 Chce przyponieć że poprawiłem ten problem z poligonami. Prosze o ocene:) Co do pytania o wstążki to akurat nie mojego autorstwa są tylko znaleziony w sieci obrazek, ale myślę że nie byłoby problemem zrobić go w jakimś programie malarskim typu Painter jeśli ktos posiada tablet i pewna rękę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi