Napisano 9 Lipiec 200618 l miałbyć spid, ale sie troche zasiedziałem.. zreszta w speedpaintsach malo kto komentuje a ja bym sie chetnie czoegos o tym dowiedzial... moze nawet skoncze :) edit: a tak wogole to z foty rysowane oczywiście
Napisano 9 Lipiec 200618 l Hmmm... chyba upał z dworu zaatakował Twoją prace bo ten lodowiec się trochę już rozpuszcza ;) Ale nawet fajna praca ;) Pozdro
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor eden, obo : dzieki :) kuba : z tym ze nie powala sie jak najbardziej zgadzam :), a temat jak temat mi sie akurat spodobal jescze to troche podrysowalem ale juz mi zacyzna bokiem wychodzic, nie lubie wykanczac...
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor dorzucam jeszcze trzy drzewka ktore udalo mi sie dzis wyhaczyc w poblizu bloku
Napisano 10 Lipiec 200618 l calkiem fajne te lody, moglbys je bardziej zroznicowac technicznie, no i z prawej strony tam gdzie jest cien to nad nim woda do gory jakos nie wspolgra z reszta (wyglada plasko), a te szkice drzewek pierwsza klasa =)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor dzięki mant-raz, z tą wodą to bym w życiu sam nie zauważył tak samo teraz pewnie jest krzywo strasznie, ale juz mam klopoty z wylapaniem błedów... ostatnio cos mam ochote troche dluzej podlugac niz speedy, bede to tu wrzucac, nie ma sensu nowego watku...
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor dzieki jeszcze jedna kobitka, kurcze wszystko jej sie sypie.. ma ktos jakies fachowe rady jak temu zapobiec ? (wiem rysowac, rysowac, rysowac... obserwowac :) )