Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

miałbyć spid, ale sie troche zasiedziałem.. zreszta w speedpaintsach malo kto komentuje a ja bym sie chetnie czoegos o tym dowiedzial... moze nawet skoncze :)

iceberg.jpg

edit: a tak wogole to z foty rysowane oczywiście

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm... chyba upał z dworu zaatakował Twoją prace bo ten lodowiec się trochę już rozpuszcza ;) Ale nawet fajna praca ;)

Pozdro

Napisano
  • Autor

eden, obo : dzieki :)

kuba : z tym ze nie powala sie jak najbardziej zgadzam :), a temat jak temat mi sie akurat spodobal

jescze to troche podrysowalem ale juz mi zacyzna bokiem wychodzic, nie lubie wykanczac...

iceberg.jpg

Napisano
  • Autor

dorzucam jeszcze trzy drzewka ktore udalo mi sie dzis wyhaczyc w poblizu bloku

drzewka.jpg

Napisano

calkiem fajne te lody, moglbys je bardziej zroznicowac technicznie, no i z prawej strony tam gdzie jest cien to nad nim woda do gory jakos nie wspolgra z reszta (wyglada plasko), a te szkice drzewek pierwsza klasa =)

Napisano
  • Autor

dzięki mant-raz, z tą wodą to bym w życiu sam nie zauważył

tak samo teraz pewnie jest krzywo strasznie, ale juz mam klopoty z wylapaniem błedów...

ostatnio cos mam ochote troche dluzej podlugac niz speedy, bede to tu wrzucac, nie ma sensu nowego watku...

np.jpg

Napisano
  • Autor

dzieki

jeszcze jedna kobitka, kurcze wszystko jej sie sypie.. ma ktos jakies fachowe rady jak temu zapobiec ? (wiem rysowac, rysowac, rysowac... obserwowac :) )

towel.jpg