kizia Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 dziekuje wszystkim ktorzy mi pomogli poprawic te głowe - mam nadzieje że ta wam się bardziej spodoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Główka całkiem ładna :) Widziałem wcześniejszą wersję i nieźle ją poprawiłeś. Jedynie ucho - najniższa jego część po lewej stronie wygląda na tak nagle uciętą - nie ma żadnego zaokroglęnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 teraz dorobić korpusik do główki tylko zostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 A z przodu? Bo wtedy profil tez byl rewelacyjny mimo niedociagniec anatomicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 szkoda, że takie światło. Wiem, że na nim się nie koncentorawałeś, ale szkoda, że tak bardzo to widać! Główka tera wygląda dużo dużo lepiej... Co do teksturki... fajnie wyszły detale... małe przebarwienia, pory, zmarszczki.... jednak globalnie jest dość jednolicie, patrząc na partie twarzy... np. nos, polik, czoło... nie ma przełamań koloru skóry i trochę sztucznawo wyszło... całoś jednak na bardzo wysokim poziomie... a niektóre niedociągnięcia to nie braki techniczne, bo wiem, że poradziłbyś sobie z tym, gdybyś tylko wiedział, że tak należy :)) Wniosek... każda kolejna twarz będzie już odrobinke lepsza ;) I o to chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi