Pavulon 13 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Witam...ponizej przedstawiam moja prace...przedstawia ona kielich z bardzo zimnym napojem :D i kubelek do lodu :) Do pomysłu tej pracy głownie przyczyniły sie te starszne upały...Czekam na opinie te negatywne i moze ta pozytywne. 3D`S Max 7 i vray Rendertime = ok 45 min Pozdrawiam Pavulon 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielka_Siostra Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Bardzo ładnie, ale coś mi nie pasuje podłoże. Czy to są jakieś płytki? Gdyby miały spokojniejszy wzór chyba byłoby trochę lepiej. A szkło i kostki super:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavulon 13 Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 Tak to textura płytek....Z podlozem mialem duze problemy, dlugo szukalem i zdecydowalem sie na te płytki...moze w przyszlosci cos pozmieniam :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 prawy kieliszek niezły, lewy - nieczytelna zawartość. podłoże dominuje w scenie i męczy wzrok Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 W upały denaturat ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk3a Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 podloże kompletnie nie pasuje. ja bym widział cos bardziej w tym stylu: http://www.arch.columbia.edu/DDL/cad/A4535/F00cad/textures/images/Concrete.jpg do tego koniecznie mocny directional jako słońce (w koncu ma byc upał). i wtedy jeszcze by były ładne kaustyki W upały denaturat ?! buhahaah :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaccunio Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Ladne przyjemne dla oka, ale jest jeden blad - nie wymodelowales menisku w szklance z plynem Link to comment Share on other sites More sharing options...
3grosze Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 pomysł z czcionką z ajs ejdża fajny ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuciel Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 podłoga do poprawy taka strasznie nie naturalna ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 podstawa kieliszka mi się nie podoba. wygląda jakby była pełna w środku a powinna być chociaż trochę wklęsła do wewnątrz. chrom w kubełku do lodu (te rurki) mnie nie przekonuje. sam lód tez nie najlpeszy. widziałeś kiedy tak czysty lód? lepszy byłby lekko zaśnieżony, matowy i mniej prześwitujący. teraz wygląda to jak szklane kosteczki. kaustyka mało wyraźna i niezbyt rzuca się w oczy. lepiej imo by było gdybyś postawił to na stole w jasny słoneczny dzień. wtedy kaustyka mogła by wyjśc naprawdę wspaniale. teraz brakuje nawet cienia (a przynajmniej gubi się on w tym wzorze kafelek). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flashmisiek Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 wyglądają te plytki jakby całe były pokryte pleśnią Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Shader tych rurek nie wyszedł trochę. Podłoga zbytnio odwraca uwagę od szkła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatou Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 za bardzo mnie razi podłoga..tymi wzorami.. kubełek do lodu troche dziwnego designu.. i brakuje cienia.. dziwnie niespokojnie sie na to patrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
byku92 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Podłoga może troszke nienaturalna ale moim zdaniem ona coś w sobie ma...;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts