Pavulon 13 Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Witam...ponizej przedstawiam moja prace...przedstawia ona kielich z bardzo zimnym napojem :D i kubelek do lodu :) Do pomysłu tej pracy głownie przyczyniły sie te starszne upały...Czekam na opinie te negatywne i moze ta pozytywne. 3D`S Max 7 i vray Rendertime = ok 45 min Pozdrawiam Pavulon 13
Wielka_Siostra Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Bardzo ładnie, ale coś mi nie pasuje podłoże. Czy to są jakieś płytki? Gdyby miały spokojniejszy wzór chyba byłoby trochę lepiej. A szkło i kostki super:)
Pavulon 13 Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 Tak to textura płytek....Z podlozem mialem duze problemy, dlugo szukalem i zdecydowalem sie na te płytki...moze w przyszlosci cos pozmieniam :) pozdro
piksar Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 prawy kieliszek niezły, lewy - nieczytelna zawartość. podłoże dominuje w scenie i męczy wzrok
mkk3a Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 podloże kompletnie nie pasuje. ja bym widział cos bardziej w tym stylu: http://www.arch.columbia.edu/DDL/cad/A4535/F00cad/textures/images/Concrete.jpg do tego koniecznie mocny directional jako słońce (w koncu ma byc upał). i wtedy jeszcze by były ładne kaustyki W upały denaturat ?! buhahaah :D:D:D
jaccunio Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Ladne przyjemne dla oka, ale jest jeden blad - nie wymodelowales menisku w szklance z plynem
Kuciel Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 podłoga do poprawy taka strasznie nie naturalna ;/
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 podstawa kieliszka mi się nie podoba. wygląda jakby była pełna w środku a powinna być chociaż trochę wklęsła do wewnątrz. chrom w kubełku do lodu (te rurki) mnie nie przekonuje. sam lód tez nie najlpeszy. widziałeś kiedy tak czysty lód? lepszy byłby lekko zaśnieżony, matowy i mniej prześwitujący. teraz wygląda to jak szklane kosteczki. kaustyka mało wyraźna i niezbyt rzuca się w oczy. lepiej imo by było gdybyś postawił to na stole w jasny słoneczny dzień. wtedy kaustyka mogła by wyjśc naprawdę wspaniale. teraz brakuje nawet cienia (a przynajmniej gubi się on w tym wzorze kafelek). Pozdrawiam
Flashmisiek Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 wyglądają te plytki jakby całe były pokryte pleśnią
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Shader tych rurek nie wyszedł trochę. Podłoga zbytnio odwraca uwagę od szkła.
Beatou Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 za bardzo mnie razi podłoga..tymi wzorami.. kubełek do lodu troche dziwnego designu.. i brakuje cienia.. dziwnie niespokojnie sie na to patrzy
byku92 Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Podłoga może troszke nienaturalna ale moim zdaniem ona coś w sobie ma...;]
Rekomendowane odpowiedzi