Napisano 10 Lipiec 200618 l Witam...ponizej przedstawiam moja prace...przedstawia ona kielich z bardzo zimnym napojem :D i kubelek do lodu :) Do pomysłu tej pracy głownie przyczyniły sie te starszne upały...Czekam na opinie te negatywne i moze ta pozytywne. 3D`S Max 7 i vray Rendertime = ok 45 min Pozdrawiam Pavulon 13
Napisano 10 Lipiec 200618 l Bardzo ładnie, ale coś mi nie pasuje podłoże. Czy to są jakieś płytki? Gdyby miały spokojniejszy wzór chyba byłoby trochę lepiej. A szkło i kostki super:)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor Tak to textura płytek....Z podlozem mialem duze problemy, dlugo szukalem i zdecydowalem sie na te płytki...moze w przyszlosci cos pozmieniam :) pozdro
Napisano 10 Lipiec 200618 l prawy kieliszek niezły, lewy - nieczytelna zawartość. podłoże dominuje w scenie i męczy wzrok
Napisano 10 Lipiec 200618 l podloże kompletnie nie pasuje. ja bym widział cos bardziej w tym stylu: http://www.arch.columbia.edu/DDL/cad/A4535/F00cad/textures/images/Concrete.jpg do tego koniecznie mocny directional jako słońce (w koncu ma byc upał). i wtedy jeszcze by były ładne kaustyki W upały denaturat ?! buhahaah :D:D:D
Napisano 10 Lipiec 200618 l Ladne przyjemne dla oka, ale jest jeden blad - nie wymodelowales menisku w szklance z plynem
Napisano 11 Lipiec 200618 l podstawa kieliszka mi się nie podoba. wygląda jakby była pełna w środku a powinna być chociaż trochę wklęsła do wewnątrz. chrom w kubełku do lodu (te rurki) mnie nie przekonuje. sam lód tez nie najlpeszy. widziałeś kiedy tak czysty lód? lepszy byłby lekko zaśnieżony, matowy i mniej prześwitujący. teraz wygląda to jak szklane kosteczki. kaustyka mało wyraźna i niezbyt rzuca się w oczy. lepiej imo by było gdybyś postawił to na stole w jasny słoneczny dzień. wtedy kaustyka mogła by wyjśc naprawdę wspaniale. teraz brakuje nawet cienia (a przynajmniej gubi się on w tym wzorze kafelek). Pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200618 l Shader tych rurek nie wyszedł trochę. Podłoga zbytnio odwraca uwagę od szkła.
Napisano 22 Sierpień 200618 l za bardzo mnie razi podłoga..tymi wzorami.. kubełek do lodu troche dziwnego designu.. i brakuje cienia.. dziwnie niespokojnie sie na to patrzy
Napisano 25 Sierpień 200618 l Podłoga może troszke nienaturalna ale moim zdaniem ona coś w sobie ma...;]