Carlos Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Hej, Jak można zwiększyć jakość tekstury w ekranie UnwrapUVW? Jak wgrywam teksturę, to jest strasznie rozmazana, nie mogę dokładnie ułożyć siatki, a to jest baaardzo ważne. pozdrawiam,
klower Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 a sprobuj zwikeszyc rozdzielczosc w preferencjach , tam gdzie masz configure driver na 1024 i zaznaczyc " match bitmap close as possible" (chyba tka to lecialo)
Carlos Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Napisano 13 Lipiec 2006 mam tak zrobione, ale to i tak nic nie daje w Unwrap UVW wyświetla się okienko i w tym oknie (tam się układa siatkę) jest słaba jakość, w innych oknach i podczas renderingu jest wysoka.
Lucas Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 A może w opcjach Unwrap UWV spróbuj zwiększyć rozmiar bitmapy. Nie wiem czy to akurat na wpływa na texturę tła, ale nie zaszkodzi spróbować.
Gość BiX Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Swoją drogą możesz na materiał dać SuperSampling (Z kłaliti na 1.0) To powinno troszkę zwiększyć jakość texturki w renderq... Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi