roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 hmmmmm od kiedy lornetka ma lustra zamiast szkiełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 hmm...poprawilbym te szkilkea..moze zmniejsz do 1/4 odbicia? oraz co to jest za pudelko?z tym czerwonym..cezmu w jego czesci dolnej sie wszystko odbija? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Reeegeee rzadzi :D fifa taka niełosmolona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 1. nic nie bede poprawiac, praca jest w \'finished works\' skonczona 2. szkielka sa spieprzone bo nie potrafilem zrobic innych - sorry 3. pudeleczko jest metalowe dlatego tak odbija 4. fifa jest nieosmalona bo tak i kropka ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 hehe.... rasta rulezzz! do sikhama: jakbys palil trawe to tez by ci sie wydawalo ze lornetka ma lusterka......... :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 z tego co widzę, to tylko skylight... a śwaitełko w scenie, to czasami coś więcej niż wciśnięcie guzika :P bez urazy... ale jamaica to silne słońce i plażka... :) tesksturki wyszły całkiem przyzwoicie, ale chętnie bym tam pomajstrował. Ogólnie kawał przyzwoitej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 co do swiatla, fakt nie dlubalem przy tym prawie wcale..brazil light o odpowiedniej barwie wrzucilem ;) nic wiecej. poza tym silnego slonca ani plazy w domku nie ma raczej ;> [no..zapomnialem napisac ze to w domku jest;p] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 JAmaiCa rulez :D.... tak samo jak ten render :D.... Mi sie podoba i do niczego sie nie przyczepiam.....masz u mnie 8\\10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 uuua... dzieki rebuzz :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 mi się bardzo podoba twoja pracka :) do światła też nie mam zastrzeżeń, tak trzymaj [piwo] P.S. daj teraz drugą wersję tej scenki pod tytułem \"The other side\", mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 ehehehhe..wiem ;> mam pomysl na to.. :p moze pozniej..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Shake it baby!:)Roball nawet w domku światło na jamajce ma inny kolor, bardziej słoneczny:cool:No, dzięki lustrom w lornetce mozna poczuc rege:PAle tak powaznie, to czepiłbym sie tych szkiełek i czystości pipy. Pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2003 pipa musi byc czysta :P nie no..zrobilem jak najlepiej umialem. ze szkielkami mialem duzy klopot ..pol dnia mi zeszlo przy nich wiec sobie odpuscilem dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 10 Wrzesień 2003 Share Napisano 10 Wrzesień 2003 minie to nie wyglada na domek, a raczej na jakis taras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 jakos slabo zabita ta fifa ;D a wogole mogles zrobic gibona bardziej pasuje do miejsca [; a pracke tylko te szkielka szpeca pozatym ok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 FIFA: Road to Jamaica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2003 :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 przyjemna dla oka pracka ale ta fiffke to chyba turysta przywiozl ze soba bo wierz mi tam nie maja pojecia ze takie wynalazki istnieja albo inaczej , ze moga byc do tegu uzyte ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 19 Wrzesień 2003 Share Napisano 19 Wrzesień 2003 Nezz widze ze sie zgadzamy ;] roball nie masz wyjscia musisz zrobic wersje z gibonem albo butla wodna ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 nastepna pracka to bedzie bong :p nic specjalnego ale sie robi hhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Przyjemna dla oka :) szczeglnie przez istnienie tego scanu mapki :) te szkla to tragedia :) hehe:) pracka fajna ale brak jej jakiegos lepszego klimatu...oswietlnenia..wiesz swiatlo od slonca padajace na stol i promienie moze.. cos co by zwiekszylo moze realizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 w nastepnej postaram sie nie zostawiac niedokonczonych elementow.. fakt szkla to porazka :) a swiatlo..eh pojecia o tmy nie mam :> ucze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 Racja, racja, lufkami to oni by chyba cherbate mieszali [lol2] Jak ktos widzial film \"Miasto Boga\" to wie jakie jointy sie pali kiedy trawy jest pod dostatkiem, toz to juz prawie cygara. :D Polacy sama atmosfera by sie podjarali :) A co do scenki: fajny pomysl, szkielka... wiadomo, i na mape daj zagiecia i podniszcz troche, moze jakis urwany fragment, bo na razie to wali po oczach nowoscia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 15 Luty 2004 Autor Share Napisano 15 Luty 2004 jejuuu.. wtorek jak ty to odkopales hehe :) robilem to z 3 miesiace temu.. nie mam .max\'a nawet na dysku bo zmarl podczas formatowania;] hehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 Zła tekstura lornetki i beznadziejne odbicie w szkiełkach.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi